Antonia: „Ne želim biti na mjestu crvenih“

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Dio ekipe plavog tima okomio se na Marinu, a najviše im smeta što je navodno Jeleni aludirala da je Antonia u zadnjoj igri složila tim tako da Jelena izgubi bod. Za to vrijeme, u crvenom timu na tapeti je i dalje Ana. Nataša joj je najviše zamjerila što je tijekom plemenskog vijeća na pitanje kako se osjeća odgovorila da se osjeća odlično, iako je cijeli tim glasao za njezin odlazak u duel.

Dok se međuljudski odnosi u oba tima sve više zahuktavaju, članovi moraju zajedno surađivati kako bi odnijeli pobjedu u igrama. Sljedeći poligon koji je pred njima kombinacija je spretnosti i strpljenja. „Velika je motivacija za osvajanje totema plemenskog imuniteta, jer ne želim biti na mjestu crvenih i mislim da nitko od nas to ne želi, tako da idemo jako“, kazat će Antonija prije igre 'jedan na jedan' koja će odlučiti koje će pleme morati dati drugog natjecatelja za predstojeći duel.

Kako će se razvijati zategnuti odnosi u timovima i koji će se tim bolje snaći na novom zanimljivom poligonu ne propustite pogledati u Survivoru na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju