Mario: „Svašta sam vidio u životu, ali da se netko rasplače zbog palačinki, to još nisam“

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Put u Survivoru je poput labirinta – lako se izgubiti i krenuti u pogrešnom smjeru. Samo oni s čeličnom voljom mogu svladati izazovni labirint i doći do samoga kraja. Još uvijek ima vremena da timovi isprave pogreške koje su napravili u Survivoru, a tko će u tome biti uspješniji u novoj rundi igre za nagradu tek ćemo saznati.

Nakon niza gubitaka u igrama za nagradu, plavi tim u borbu ovoga puta odlazi ipak nešto motiviraniji nego crveni. Naročito kada saznaju što ih očekuje ako pobjede na dugom i zahtjevnom poligonu. Pleme koje pobijedi u igri za nagradu osvaja poziv od bližnje osobe. Uz to će dobiti i palačinke i fini hladni sladoled. Kada čuje da će za nagradu dobiti palačinke Martina će se rasplakati. „Svašta sam vidio u životu, ali da se netko rasplače zbog palačinki, to još nisam“, dobacit će joj Mario.

„Obožavam slatko i imam problem u glavi, jer se ovdje cijelo vrijeme borim sa sobom s obzirom na to da volim slatku hranu. Kad se radi o palačinkama, ja sam majstor za njih i uvijek ih radim ekipi“, ispričat će Martina u iščekivanju poligona. Nancy će pak zaplakati jer se nada pozivu od svog partnera s kojim treću godišnjicu veze obilježava daleko od njega.

U što kraćem roku morat će proći dug i zahtjevan poligon te će biti nagrađeno ono pleme koje prvo osvoji deset bodova. A koje će to biti, ne propustite doznati u još jednoj uzbudljivoj epizodi Survivora na Novoj TV.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju