Sretna je jer su se vratila oba člana tima.

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Dan poslije eliminacijske igre u kojoj je uz Denisa iz plavog tima bio i Leo, sumiraju se dojmovi. Antonia je veoma sretna što su se vratila oba člana tima, a posebno je sretna što iz Survivora nije ispao Leo s kojim se veoma zbližila. „Ubila bih se da je Leo jučer otišao doma“, priznala je Antonia. „Tresle su mi se noge, desna noga mi je u drugoj rundi zakazala. Čak mi se čini da je moja čaša počela prva padati, ali Lazar je čvršće stisnuo i to je presudilo. Kad mi je krenula padati čaša, vidio sam cijeli svoj Survivor pred očima. Bio sam u šoku. Iznenadio me Lazar, čuo sam komentare da se trese i čekao sam kad će popustiti“, osvrnuo se Leo na igru.

U novom danu čeka ih nova igra, ali i neka iznenađenja koja će im se jako svidjeti. U igru za nagradu, plavi tim, kaže, odlazi bez stresa. „Prvi put u igru idemo bez stresa. Rekli smo si ako izgubimo, nema veze“, rekla je Sanja.

 

Kako će proći novi poligon, ali i iznenađenje koje ih čeka, ne propustite pogledati u novoj epizodi Survivora na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju