Tko će osvojiti ogrlicu osobnog imuniteta, a tko će biti nominiran?

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Zahtjevan poligon na kojem je pleme za pobjedu trebalo prikupiti osam bodova više je sreće donio plavom timu te su i ovoga puta pobijedili rezultatom 8:4. Nezanemariva razlika u bodovima uzrokovana je i sapunicom koja se odvija u crvenom plemenu u kojoj su glavni protagonisti Vojislav i Ivana.

Naime, do Vojislava je došla informacija da Ivana okuplja tim protiv njega koji bi ga izglasao na plemenskom vijeću za odlazak u duel. Iako je veoma jasno da Ivani Vojislav nije nimalo drag, ta informacija došla je zapravo iz jednog sasvim drugog izvora, koji će se saznati tek poslije igre za osobni imunitet.

„Mislim da njihovo pleme više nije podijeljeno na dva dijela, nego na tri i pobrkalo im se malo pozitive od Stefana. Možda njima ne paše njegova energija i optimizam“, komentirao je Jakob.

Tko će osvojiti ogrlicu osobnog imuniteta i kako će završiti plemensko vijeće na kojem će pasti maske u crvenom plemenu, doznat ćemo u sljedećoj dramatičnoj epizodi Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju