Pogledajte veliku fotogaleriju s gala večere!

Kviz znanja u kojem nije bilo važno dati točan odgovor nego onaj najbliže točnom, donio je više sreće plavom timu, pa su crvene pobijedili rezultatom 7:4 i zaradili ukusnu tortu od mrkve. Natjecatelji su se zabavili odgovarajući na pitanja poput: Kolika je najviša temperatura ikad zabilježena u povijesti Dominikanske Republike, koji je najhladniji planet u Sunčevu sustavu, koliko kostiju ima u ljudskom stopalu…?

Budući da je Survivoru kraj prilično blizu, došlo je i vrijeme da se crveno i plavo pleme oprosti od svojih kampova. Dorian je rekao da je najljepša uspomena koju nosi u novi kamp ljudi koji idu s njim, ali i hacijenda. Luka će najviše pamtiti „predivnu plažu“, te je objasnio da je to najljepša plaža na kojoj je bio u životu. „Osjećaj je fenomenalan. Ne mogu vjerovati da smo dočekali taj suživot i party i tuširanje“, rekao je Dorian.

Prije zajedničkog partyja kandidati Survivora dobili su priliku istuširati se i urediti. „Jako sam sretan što sam opet čist i što mirišem“, kaže Stefan, a Vojislav dodaje kako bi mu trebalo deset kupanja da sa sebe skine svu prljavštinu. Kad su se Dorian i Matea vidjeli čisti, obučeni i našminkani, Dorian je rekao: „Opa, Hollywood lagano na aparatima.“

Na partyju je Alex Anđeli i Ognjenu iz crvenog tima otkrio da su ispali svi pokraj kojih je u kampu spavao te je Ognjenu kazao da njega plavo pleme najmanje voli, ali da mu Alex želi pružiti šansu. Poslije večere, natjecatelji su krenuli prema novoj avanturi u vili. Što ih čeka u nastavku pustolovine, saznat ćemo u sljedećoj epizodi Survivora!

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju