U potpunosti se otvorila Filipu.

Kad se ne natječu, članovi timova međusobno često razgovaraju o svojim životima izvan showa. Tako se Nora u potpunosti otvorila Filipu i u intimnom razgovoru ispričala traumatične događaje koji su obilježili njezin život. "Mama je bila ovisnica o drogi od svoje 13. ili 14. godine. Kada je upoznala mog tatu, prestala je s tim. Dok je bila trudna, bila je čista. Kada sam imala tri godine, moji su se rastali jer je ona opet krenula u drogeraške vode", započela je Nora, a to je bio samo početak tragičnih zbivanja koja su joj, priznaje, ostavila brojne ožiljke na srcu.

Dok će neki novi dan na otoku iskoristiti za razgovor, drugi će se pripremati za novo natjecanje. Pred kandidatima je idući izazov za nagradu, a Marina priželjkuje pismo koje bi je motiviralo da nastavi dalje, dok se crveni tim, koji je dosad gubio u natjecanjima za namirnice, najviše nada hrani. "Jedem sam sebe već danima. Osjećam kako tijelo ekonomizira i jede mišiće", rekao je Luka nakon što su jučer izgubili još jedno natjecanje za namirnice. "Svako dizanje mi je penzionersko, treba mi neko vrijeme da se stabiliziram", dodaje Luka.

Na predstojećem poligonu timovi će morati pokazati koliko su spretni, ali i koliko im je jaka memorija. Koja nagrada očekuje pobjednike, saznat ćemo uskoro te čuti potresne situacije s kojima se u svom mladom životu morala suočiti Nora.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju