Mario: "Bit ćete isključeni iz svih nagrada koje osvoji vaše pleme."

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Na plemenskom vijeću Marko, Bojan i David morali su se suočiti s posljedicama svog nepromišljenog ponašanja. "Ostajete u igri, a vaše pleme će odlučiti o vašoj sudbini. Vaša kazna će biti ta da ćete biti isključeni iz svih nagrada koje osvoji vaše pleme", priopćio im je Mario. "Meni je najveća kazna što me tražilo 50 ljudi i ništa mi neće nadomjestiti ono što sada osjećam", osvrnuo se Bojan te dodao: "Imao sam najbolju namjeru da učinim najbolje za svoje pleme. Nisam bio svjestan koliko je sve bilo nepromišljeno."

"Razmišljao sam o tome kako ću hodati i uspjeti doći do neke hrane i da ćemo svi biti sretni. Nažalost, ispalo je tako kako je ispalo", rekao je David.

Na plemenskom vijeću, osim razgovora o nestanku, crveni je tim morao odlučiti i koja će njihova dva člana ići u duel. S četiri glasa izglasana je Nikolina, a Bojan je dobio svega jedan glas manje. Marko je direktno u duel prozvao Luku. "Očekivano je, ako je Marko osvojio ogrlicu i prirodno mi je da mene izabere od svih ostalih. To između nas je jedno neslaganje i netrpeljivost s rukavicama i maskom. Moja razmišljanja o njemu su da se jako ozbiljno pripremio za igru, a kako odmiče vrijeme, on puca i pokazuje pravo lice. Jako je dobar igrač i ima ogromnu želju pa je osvojio ogrlicu. Znao je da bi se našao u duelu da nije osvojio ogrlicu", kazao je Luka kada ga je Marko prozvao.

U igri za duel u kojoj je trebalo poslagati brojeve u slagalici upravo je on bio uspješniji, a Nikolina je timu za kraj poručila: "Mislim da sad dolazi moja uloga u poroti i da ću vam suditi. Bit će svakako zanimljivo. Pazite se!"

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju