Koji će igrač sam izaći iz Survivora?

 Prva ovotjedna igra za plemenski imunitet u kojoj će plavi i crveni igrati kako bi očuvali svoje pleme u cijelosti, posebno će uzburkati odnose u jednom timu. Nakon niza uzastopnih pobjeda natjecatelji crvenog plemena odlaze na poligon s nikad većim samopouzdanjem, dok će i prije igre Matea iz plavog tima zaplakati, a kad je Mario pita za objašnjenje, ona će odgovoriti: „Nije ni fokus na hrani koju smo izgubili, nego se pitam što nam se dogodilo, gdje je takav problem da mi jednostavno svi gubimo, loše igramo, ne osjećam energiju kao prije. Želim da damo sto posto i da sačuvamo sve karike.“

Hoće li uspjeti sačuvati sve karike, kako priželjkuje Matea, presudit će novi zadatak koji će biti malo drugačiji od onoga na što su navikli. Uobičajeni poligon zamijenjen je arenom na vodi, a zadatak će im biti da stojeći na gredi pokušaju izbaciti protivnika iz ravnoteže i srušiti ga u vodu.

Kojem timu ovaj poligon neće „ići od ruke“, pa će morati izglasati jednog člana svog tima, a koji će igrač sam izaći iz Survivora, ne propustite doznati u nikad napetijoj epizodi uzbudljive televizijske avanture.

Član kojeg tima će napustiti Survivor?

glasova:

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju