Nataša: „Dat ćemo sve od sebe, ali trenutno ne vidim neki izlaz“

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Nakon brojnih izgubljenih natjecanja crveni tim tone sve dublje i dublje. „Ne znam kako ćemo dalje s ovako rasutim plemenom. To se vidi i na borbama, zato i gubimo. Dat ćemo sve od sebe, ali trenutno ne vidim neki izlaz“, rekla je Nataša.

Zbog najavljene nagrade, veliko je iščekivanje u plavom plemenu „Rečeno nam je da nas ovaj tjedan čeka veliko iznenađenje, tako da smo pod dodatnim pritiskom. Stvarno želimo osvojiti nagradu“, kaže Jelena te dodaje: „Prije igre sam uvijek fokusirana, ali danas bih se htjela opustiti, pa ću si napraviti frizuru“. Ona priželjkuje još jednu pobjedu i još jedno jelo za nagradu. O tome što će biti nagrada ove igre maštaju plavi, a Sanja je izrazila želju da nagrada bude janjetina.

Kandidati su dobili informaciju da ih čeka veliko iznenađenje, te da je nagrada emotivno motivirajuća, no ni sami nisu bili svjesni koliko. Kada čuju o čemu se točno radi, mnogi će od njih zaplakati, a što će ih potaknuti na suze doznat ćemo u večerašnjoj epizodi Survivora. Inspirirana nagradom, Marina je poručila: „Raskidat ću!“.

Koje će pleme pobijediti i osvojiti vrijednu nagradu te koja će to nagrada biti, doznajte večeras u novoj uzbudljivoj epizodi Survivora na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju