"Uzeta je vreća iz smeća..."

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Uzbudljiva nova epizoda Survivora donosi niz neočekivanih događaja koji će testirati granice natjecateljske etike i timskog duha. Na rijeci Chavon, epicentru sljedeće igre za nagradu, započet će drama koja će potresti plavi tim. Prije nego što će se upustiti u borbu za vrijednu nagradu, otkrit će se da je jedan od članova prekršio pravila Survivora. „Uzeta je vreća iz smeća, otvorili smo je, vidjeli smo da unutra ima kutija u kojoj se nalaze ostaci hrane. Bili smo gladni, nismo razmišljali. Mozak ne razmišlja ovdje kako bi razmišljao vani“, reći će Nikola, priznajući da je prekršio pravila i uzeo ostatke hrane.

„Pogriješili smo, ispričavamo se“, ponizno će priznati i Luka, preuzimajući dio odgovornosti za situaciju. Obojica će snositi posljedice ovog prekršaja, a koje će to biti, tek ćemo saznati.

Unatoč ovom izazovu, natjecatelji su odlučni ostati fokusirani na cilj. „Nadam se da ćemo svi pokazati energiju i da ćemo pokidati na poligonu i ostvariti pobjedu“, hrabro će izjaviti Matea, podsjećajući svoj tim na važnost zajedničkog truda.

Drame neće nedostajati ni u crvenom timu, jer njihovo pleme očekuje jedna tužna vijest zbog koje će mnogi zaplakati. Što će to saznati ne propustite doznati u novoj epizodi Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju