Bojan izgubio u duelu od Marka.

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Gubitak u igri za plemenski imunitet ugrozio je članove crvenog tima, a u posljednjoj šansi da si zaradi imunitet najvještija je bila Draga koja je dobila ogrlicu s dvostrukom moći. Dok ju je spašavala od nominacija, ogrlica joj je i omogućila da direktno u duel pošalje kandidata po svom izboru. „Nakon poligona, sve su se kockice složile i sama sam sebi rekla da zaslužujem stati na crtu s finalistima i da imam velike šanse biti jedina preživjela“, rekla je Draga. Na plemensko vijeću crveni tim morao je donijeti odluku o tome tko će se boriti u duelu, a iznenađenja baš i nije bilo jer većina je u duelu željela vidjeti Marka i Bojana.

Tijekom plemenskog vijeća i plavi i crveni tim komentirali su najnovije događaje te ostale igrače koji su im sada već ljuta konkurencija. Na pitanje tko mu je najteži protivnik, Denis je istaknuo Sanju te oba muška kandidata u plavom timu, a najlakše bi, kaže, pobijedio Noru.

Leo pak napominje kako je Nora dosta napredovala u posljednje vrijeme: „U zadnja dva tjedna digla se kao Lara Croft. Volio bih sa svima ukrstiti rukavice. Mislim da svatko ima neku svoju savršenu završnicu“. Nora pak misli da ima šanse, ali da su svi ostali bolji igrači od nje. „Ne smatram se katastrofa lošom, ali mislim da su drugi bolji“, priznala je. „Noru vidim kao pobjednicu same sebe. Pobijedila je svoje strahove. Kad sam je vidio prvi put, nisam je mogao zamisliti kao sudionicu Survivora, ali sada je puno bolja od toga“, dodao je Leo. I Sanja kao veću konkurenciju vidi muške članove. „Nemam strah ni od koga, ali znam da će biti teško“, kaže ona. Antonia pak jedva čeka individualne igre i samouvjereno vjeruje da može parirati svima.

Kad je došlo vrijeme za nominacije, crveno je pleme s četiri glasa nominiralo Marka. „Osjećam se spremno za duel. Fokusiran sam na to da dam sve od sebe kako bih ostao u Survivoru, ali osjećaj nije ugodan“, kazao je Marko prije nego je saznao tko će mu biti protivnik. „Glasam za tebe jer si jedan veliki folirant“, navela je Nataša razlog zbog kojeg je svoj glas u nominacijama dala Marku. Draga, kojoj je ogrlica osobnog imuniteta dala tu moć, izabrala je drugu nominiranu osobu, a to je bio Bojan. „Nije mi svejedno. Marko je fantastičan na igrama. Dat ću sve od sebe u duelu“, kazao je Bojan, a bio je i u pravu, jer u teškom zadatku balansiranja bolji je bio upravo Marko. „Borba je bila izuzetno žestoka. Čast mi je bilo boriti se s mojim prijateljem Bojanom i s ponosom kažem da sam u Survivoru pronašao prijatelja. Pokazao je koliko je spreman, poseban i jak“, rekao je Marko.

„Marko je sjajan protivnik i bilo je teško sve odraditi. Stoički prihvaćam poraz, život ide dalje. Zadovoljan sam svojom ulogom i uspjesima koje sam ostvario ovdje“, rekao je Bojan za kraj, a od sada ćemo ga gledati samo na plemenskom vijeću s ostalim članovima porote.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju