Poruka za kraj.

U igri za osobni imunitet dvostruku moć ogrlice ponovo je dobio Denis, a David koji se oporavlja od ugriza tarantule nije mogao biti izglasan. Denis je stoga došao kod Sanje kako bi prokomentirali koga će nominirati, a kad je vidio nastambu koju si je napravila na plaži u strahu od novih životinjica u kampu, rekao je: „Za razliku od njezinih drugih projekata, ovo je Dubai“. Naime, natjecatelje je u noći opet iznenadila mala životinja, no iako su bili u strahu da ih je opet posjetio pauk, bio je to samo rak. „Usred noći me probudio jedan rak. Hodao mi je preko glave, mislila sam da je pauk, šutnula sam ga s lica i skočila s kreveta, a onda su se svi probudili“, ispričala je Nora, a Sanja se povukla na plažu gdje je zbog straha od tarantula izgradila vlastitu nastambu.

Budući da ima problem s nogom, Anđela je zamolila Denisa da je nominira, a nakon što je on to odbio, dogovorila se s ostatkom ekipe da je izglasa. Na Denisovo pitanje Sanji, misli li da bi Leo glasao za njega da ima ogrlicu, Sanja je izrazila antipatiju prema njemu. „Smeta mi što Leo nije muškarac sa stavom“, rekla je Sanja u razgovoru s Denisom te dodala da je razmišljala o tome da ona pošalje Lea u duel, u slučaju da osvoji ogrlicu.

Denis je odmah na početku vijeća iskazao sumnje u to koga izabrati za duel. Na pitanje što misli tko pametno igra ovako je prokomentirao.

Članovi plavog tima glasali su za Anđelu, Antonu i Noru, a najviše je glasova dobila Anđela, njih četiri, dok su Antonia i Nora dobile po jedan glas. 

„Očekivano mi je ovo. U duelu ću se boriti mirne glave i do kraja. Samo me zanima s kim, hoće li to biti Antonia ili Nora, da vidim piše li se jedno, a drugo govori“, kazala je Anđela, pri tom misleći na Denisovo ponašanje. On ju je pak pitao hoće li dati sve od sebe u duelu, a ona je odgovorila potvrdno, dodavši: „Gledaj širu sliku, a ne kao konj ravno“. „Ne znam što reći“, rekao je Denis na to te dodao: „Da se sjetim što sam htio reći, da ne počnem njikati kao konj“, a potom je pitao Lea koga bi izabrao za duel da je dobio ogrlicu. Nakon što je Leo odgovorio da nije o tome razmišljao, jer nije osvojio ogrlicu, Denis se odlučio za Antoniu kao drugu osobu za duel, iako je za vrijeme nominacija na papir zapisao Norino ime.

U prenošenju valjaka u duelu, uspješnija je bila Antonia, pa je ona ta koja se vratila u pleme, a Anđela svoj put u Survivoru nastavlja, ali samo u ulozi porotnika. „Ušla sam u ovaj show misleći da sam fizički najgora i da fizički nisam spremna, jer su svi sportaši. Ja sam bivša sportašica. Izgledi su se pokazali malo drugačiji“, komentirala je, a plemenu je poručila: „Sutra je igra za nagradu, morate jesti, pobijedite crvene“.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju