Čije će se ime naći na papiru?

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Veliko glasanje održat će se na plemenskom vijeću, ali prije toga, potrebno je dovršiti igru za plemenski imunitet u kojoj za sada vodi crveni tim. Matea koja je pala u okršaju s Tijanom još uvijek iščekuje ishod, pa ćemo vidjeti hoće li moći dovršiti igru i hoće li se oporaviti. Kandidate gubitničkog tima očekuje odlazak u igru za osobni imunitet pri čemu se samo jedan kandidati može okititi ogrlicom osobnog imuniteta.

„Ne znam za vas, ali meni ova igra nije sjela“, reći će Martina koju je zabrinula Vesnina ozljeda s koljenom. „Energija na klupi tijekom igre bila je najgora do sada. To je kulminiralo s tim kako gledamo ozljede iz kruga u krug“, objasnit će dodavši kako su se svi opustili jer nisu htjeli zaraditi dodatne ozljede.

 

Alex, koji ulazi u eliminacijsku igru, na plemensko vijeće odlazi u iščekivanju tko će mu biti suparnik. „Nisam nikada bio mirniji, nikad staloženiji“, reći će Alex koji je uvjeren da nitko neće biti izglasan jednoglasno, ali da je najvažnije birati slabe karike.

Kad nitko nije posebno ugrožen, svi postaju ugroženi i svi se s jednakim žarom moraju boriti za imunitet, pa će upravo tako izgledati i igra za osobni imunitet, jer svi će htjeti na sebe staviti ogrlicu koja im jamči sigurnost. Tko će u tome biti najuspješniji, ali i čije će se ime naći na papiru, doznat ćemo već večeras u novoj epizodi uzbudljivog showa Survivor.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju