Nedostajat će joj djeca, ali spremna je na sve

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Meggy Alobić spremna je za Survivor iako se, kako kaže, nije baš pripremala s obzirom da je rodila prije sedam mjeseci. Uzda se u svoju mentalnu snagu i Survivor vidi kao izazov života. Djeca će joj nedostajati, ali zna da će im se vratiti. Kroz život je uglavnom bila solo igračica, ali spremna je dati se sto posto za tim.


Meggy Alobić ponosna je majka dvoje djece. Sa svojom obitelji živi u Bregima, malom mjestu iznad Opatije. Po zanimanju je voditeljica sportske rekreacije i fizioterapeut s dugogodišnjim iskustvom u vođenju rekreativne gimnastike za djecu školske i predškolske dobi. Rad s djecom je ispunjava, a slobodno vrijeme voli provoditi u šetnjama sa sinovima i psima.

 

Njezin sportski i avanturistički duh odražava se kroz aktivnosti kao što su plivanje, kojim se profesionalno bavila 12 godina, i rekreativno bavljenje kick boxingom. Smatra da ju je sport oblikovao kao osobu te naučio kako se nositi s usponima i padovima u životu te kako ostati smiren bez obzira na uspjeh ili neuspjeh. Survivor vidi kao izazov i putovanje života koje jedva čeka doživjeti.


„Ulazim hladne glave i bez ikakvog opterećenja i taktiziranja. Idemo dan po dan, uz nadu i želju za opstankom do kraja. Samim odlaskom, zelja mi je dogurati najduže, pa i pobijediti“. Više o Meggy pročitajte na portalu showbuzz.hr.

Novu sezonu Survivora pratite od ponedjeljka, 4. ožujka na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju