Pogledajte koga su kandidati izdvojili.

Kroz tri mjeseca najvećih izazova, uspona i padova, boravka u divljini samo najbolji i najsposobniji kandidati uspjeli su doći do velike završnice. Finalni tjedan Survivora polako se bliži kraju, a titulu pobjednika u svakom timu može odnijeti samo jedan kandidat. Da snaga i fizička sprema nisu jedini faktori za uspjeh kandidati su višestruko pokazali. Tome na poseban način doprinose kandidati koji su napustili natjecanje i postali dio porote koja će donijeti odluku tko najviše zaslužuje biti u finalu.

„Ponosan sam na kandidate koji su zahvaljujući sportskom duhu i izuzetnoj snalažljivosti došli do posljednjeg tjedna, a utrka do pobjede bit će vrlo uzbudljiva i neizvjesna do posljednjeg trenutka“, poručio je voditelj Mario Mlinarić. A što su kandidati poručili jedni drugima i koga su izdvojili kao pravog survivora na ovom putu otkrijte u novom videu.

„Za mene je sigurno Denis jedan od najvećih survivora jer je prošao taj trnovit put uz mene do kraja, nije se predao, toliko je osvojio tih ogrlica i toliko se dao u cijelu ovu igru. On je za mene jedan i još bih Sanju naveo jer je ona skroz drukčija od drugih. Toliko je radišna i toliko se dala u ovaj Sruvivor. Njih dvoje su ostavili najveći dojam na mene“, iskren je bio David.

„Mislim da smo se pokazali, neću nikoga isticati, neka odluči publika“, prokomentirao je Denis koji se isprva našalio da je za njega pravi survivor Sanja, a zatim i svi iz struje A. Da je kompletna osoba, karakterno jako dobra i izvrsna u međuljudskim odnosima Nora je naglasila za Antoniju. Njeno mišljenje dijeli i Leo koji je uz Antoniju istaknuo upravo Noru zbog njenih osobnih pobjeda i teškog životnog puta iz kojega se izdigla i hrabro došla u Survivor.

Sanja je poručila da za nju ovdje nema pravog survivora, no za koga se ipak odlučila i čije ime su na pobjednički tron stavili drugi kandidati ne propustite doznati u nastavku:

Tko ima najviše razloga strahovati od porote te kome se smiješi pobjeda tek ćemo doznati. Ne propustite finale "Survivora" u nedjelju, 28. svibnja na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju