„Bolji su pobijedili. Imao sam na kraju mali trenutak nepažnje“, izjavio je Damjan nakon ispadanja.

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Nakon igre za plemenski imunitet, crvenom timu i ovoga je puta pošlo za rukom da sa sobom ponesu totem koji cijelom timu jamči imunitet, pa su i ovo plemensko vijeće dočekali mirni. Plave su na uzbudljivom poligonu punom prepreka pobijedili rezultatom 10:4, a pobjednički bod donio im je Ognjen koji je u eliminacijskoj igri imao tri plava protivnika.

Na plemenskom vijeću otvorila se tema licemjerja, na što je Nikola rekao da u plavom plemenu, kao i svugdje ima licemjerja. „Ja sam licemjeran, kao i svi drugi. Nazivam se vjernikom, ali griješim i padam na sto načina. Poanta je u tome da se čovjek trudi. Ne bih rekao da je ovdje licemjerje nešto posebno“, objasnio je Nikola kad ga je Mario pitao za buran razgovor koji se odvio između Nikole i Damjana.

Mateja je kazala kako je čula da je Nikola rekao Damjanu da je dvoličan, ali da joj je nevjerojatno da netko za dvoličnost optuži Damjana. Nikoli, naime, nije drago što je Damjan njega nominirao prošli puta, jer mu je teško kad se njegovo ime pojavljuje na papiru. No takav Nikolin nastup samo je raspirio vatru u plavom plemenu i igrače okrenuo protiv njega, pa su mu dali najviše glasova prilikom nominacija. Time je on bio treća nominirana osoba plavog plemena za eliminacijsku igru u kojoj su se uz njega našli Alex, Damjan, Nikola i Ognjen, a u igri ravnoteže najslabiji je bio Damjan.

„Bolji su pobijedili. Imao sam na kraju mali trenutak nepažnje“, izjavio je Damjan nakon ispadanja. Survivor će, kaže, pamtiti po tome što je bio bez hrane i spavao na zemlji, na tvrdom tlu, ali prije svega po „plemićima iz svog plemena“ koje je pozvao na janjetinu u Hercegovinu, kao i članove crvenog tima. Favorit mu je, kaže Mihaela. „Ona je naša Amazonka koja nam je priredila dobrodošlicu u Survivor“, otkrio je.

Kako će plavo pleme nastaviti timsku igru bez Damjana, doznat ćemo uskoro, u novim uzbudljivim igrama u Survivoru.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju