Prijavite se u show koji pruža najveće televizijsko uzbuđenje!

Nova TV poziva sve gledatelje koji su spremni upustiti se u avanturu života i iskušati vlastite granice izdržljivosti da se prijave u novu sezonu zabavno-natjecateljskog showa 'Survivor' koji preko dva desetljeća niže uspjehe diljem svijeta kao jedan od najuspješnijih televizijskih formata! Za sve odvažne pustolove koji su spremni blagodati modernog života zamijeniti boravkom u divljini, 'Survivor' ponovno otvara svoja vrata te nudi jedinstveno i nezaboravno iskustvo prepuno uzbudljivih iznenađenja i preokreta.

'Survivor' je show koji pruža najveće televizijsko uzbuđenje, a svi zainteresirani kandidati koji žele postati dio neponovljive i adrenalinske pustolovine svoju prijavu mogu poslati putem linka novatv.hr/survivor, a audicije će se ovoga vikenda održati i u Splitu, 8. i 9. listopada, u Hotelu Mondo na adresi Kopilica 5.

Za uspjeh u showu ključne su motivacija, snaga i izdržljivost, a kandidatima je cilj nadmudriti, nadigrati i nadmašiti jedni druge, kako u izazovima koji testiraju široki spektar njihovih fizičkih i mentalnih sposobnosti, tako i u međuljudskim odnosima koji mogu biti presudan faktor na putu do pobjede.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju