Anđela za sebe kaže da je komunikativna, spretna i snalažljiva.

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Anđela je vesela, pričljiva i energična 21-godšnjakinja koja dolazi iz Like, a trenutno je zaposlena kao konobarica u Rijeci. Avanturistički je tip osobe i svaku priliku iskorištava za šetnju u prirodi ili boravak u šumi. Ima psa koji će joj, otkriva, najviše nedostajati za vrijeme trajanja showa, a prijavila se jer želi biti dio uzbudljive avanture koju donosi Survivor. U prošlosti je pratila show koji joj je, kaže, bio fascinantan, a sada i sama želi iskušati granice svoje izdržljivosti. Vrlo je spontana i društvena, pa joj nije strano ni da sama sjedne na autobus i otputuje u susjednu zemlju kako bi stekla nova poznanstva i iskustva.

Anđela za sebe kaže da je komunikativna, spretna i snalažljiva, a smatra da će joj u Survivoru od velike koristi biti njezine kulinarske sposobnosti i dobro snalaženje u šumi. Ono što misli da bi joj moglo predstavljati najveći problem je brzina zbog ozlijede koju je imala na koljenu, ali vjeruje da svojom snalažljivošću sve može nadoknaditi. U slučaju pobjede, novac od nagrade potrošila bi na otvaranje ličke kuhinje koja bi svim generacijama nudila ukusna i zdrava jela. Više o Anđeli saznajte na portalu showbuzz.hr.

„Najviše se veselim novom iskustvu, novim ljudima koji će mi možda postati prijatelji, boravku u prirodi i testiranju svojih granica izdržljivosti. Nadam se da ćemo biti odličan tim i kad bude najgore da si pomognemo međusobno, bez tenzija i klanova. A možda nakon Survivora dobijem neke nove životne prilike“, poručuje Anđela.

 

 

Zabavno-natjecateljski show 'Survivor' uskoro se vraća na male ekrane! Ljubitelji adrenalina, napetosti, zabave i natjecanja prepunog sportskih elemenata ovog će proljeća na Novoj TV uživati u novoj sezoni koja garantira veliko uzbuđenje.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju