Sada je pravo vrijeme da se prijavite!

Protekle četiri godine priče poduzetnika inspirirale su Hrvatsku i pokazale put ka uspjehu. Nova TV sa SPAR Hrvatska u potrazi je za kandidatima nove, pete sezone. Svi oni koji sanjaju o ostvarenju svojih poduzetničkih vizija i žele dati svojim idejama priliku da zablistaju, sada imaju jedinstvenu mogućnost prijaviti se u projekt koji mijenja živote – ''Startaj Hrvatska''.

Kroz četiri dosadašnje sezone ovog izvanrednog društveno-odgovornog projekta, 32 kandidata su uspješno lansirali svoje proizvode na police jednog od najvećih trgovačkih lanaca u zemlji, predstavljajući ih kupcima. Prvi HIT proizvod je bila Zorina mast poduzetnika Gorana Čipčića, drugi HIT proizvod Nutty BARica Maje Fertalić, dok su u trećoj sezoni tu titulu zaslužili sladoled ''Croccantino'' iza kojeg stoje Marija Antunović i Ivan Borac, dok je u posljednjoj emitiranoj sezoni laskavu titulu HIT proizvoda odnio ''Tabay'' mesne delicije iza kojih stoje braća Marko i Tomislav te Iva Tabaj.

Kandidatima ''Startaj Hrvatska'' pružena je izvanredna podrška i stručna pomoć u svim aspektima proizvodnje i prodaje, uz medijsku pažnju koja je potaknula interes kupaca. Ako maštate o tome da jednog dana vaš proizvod zauzme police svih INTERSPAR hipermarketa i odabranih SPAR supermarketa diljem Hrvatske, sada je pravo vrijeme da se prijavite u petu sezonu projekta ''Startaj Hrvatska'' na novatv.hr/prijava.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju