Uskoro nova sezona "Startaj Hrvatska" na Novoj TV

Peta sezona društveno - odgovornog projekta "Startaj Hrvatska" uskoro stiže na Novu TV, donoseći nove inspirativne priče hrvatskih poduzetnika. Voditeljica i zaštitno lice Nove TV, Mia Kovačić, i ove će sezone voditi emisiju koja je tijekom godina postala značajan most između malih poduzetnika i ostvarenja njihovih poslovnih ambicija i snova.

Mia, koja je kroz svoje dugogodišnje vođenje emisije izgradila poseban odnos s projektom, ne krije svoje uzbuđenje uoči nove sezone: ''Svaka sezona ''Startaj Hrvatska'' zaista je posebna, svaka na svoj način. Jako se veselim ovoj novoj, petoj sezoni, jer ponovno imamo priliku gledateljima otkriti osam nevjerojatnih poduzetničkih priča. Veliki sam obožavatelj emisije jer vjerujem u snagu i upornost naših poduzetnika, i sretna sam što im mogu biti podrška na ovom putu. Nadam se da će se i ove godine publika povezati s njima te prepoznati njihov trud i inovativnost."

Peta sezona "Startaj Hrvatska" donosi osam novih poduzetnika koji su se svojim radom, kreativnošću i hrabrošću izborili za priliku da predstave svoje proizvode cijeloj naciji. Emisija Nove TV u partnerstvu sa SPAR Hrvatska slavi poduzetništvo i inovacije, a i ove će godine gledateljima omogućiti da zavire u izazove, uspjehe i svakodnevne borbe malih poduzetnika, donoseći inspirativne priče koje potiču rast i razvoj domaćeg gospodarstva.

Ne propustite uskoro novu sezonu "Startaj Hrvatska" na Novoj TV, uz voditeljicu Miu Kovačić, i upoznajte nove poduzetničke nade koje pomiču granice nemogućeg i grade bolju budućnost svojim idejama.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju