Uz domaćina zapjevali i gosti: „Goran je novi Željko Bebek“

Glavni vokal Sinova ravnice i punokrvni Slavonac Ivan Uzelac ušao je u ulogu domaćina te imao želju pripremati mesnu večeru, nakon cijelog tjedna ribljih specijaliteta. No realizaciju zamišljene večere poljuljao je chef Pažanin zadavši mu drugačiji izazov. Naime, Ivan je dobio zadatak za predjelo napraviti kozice na buzaru koje nikad prije nije kuhao.

Unatoč preprekama i novom izazovu Ivan je složio ukusnu večeru koju je začinio čime drugim nego glazbom. No ovoga puta glas nije pustio samo domaćin nego su i ostali gosti otkrili svoje talente. „Kad je Goran uletio u refren, ja sam umrla od smijeha, znači vrh“, opisala je Anezi trenutak u kojemu je Goran pustio glas, dok je Neven dodao: „Goran je ono, novi Željko Bebek“.

Veselom atmosferom i ukusnom hranom Ivan je osvojio 20 ribica te se pozicionirao na visoko prvo mjesto koje dijeli s Anezi. Osim Pažaninove intervencije u predjelu, domaćin je servirao mesne okruglice s punjenim šampinjonima za glavno jelo te cheesecake u čašama za desert.

„Generalno meni je Ivan jako drag postao u ova četiri dana, bila je super večer i dobra zabava i svi se ponašaju kao da se znaju sto godina, mogu se zafrkavati međusobno da se nitko ne uvrijedi i dajem mu pet plus ribica“, zaključio je Goran, a jednako su večeru ocijenili i drugi gosti.

Nakon Ivana, domaćinsku palicu preuzima Meri Goldašić koja će pripremati finalnu večeru te zaključiti ovaj veseli tjedan. Tko će odnijeti pobjedu, ne propustite pogledati u novoj epizodi

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju