Darko zaslužio maksimalan broj bodova

Tjedan je otvorila Borna Kotromanić koja je istaknula da joj kuhanje nikad nije bila dnevna obaveza te da joj je to veliki luksuz i životna sreća.  

Iako nije vegetarijanka, odlučila je svojim gostima ponuditi drugačije iskustvo te servirati vegetarijansku večeru, a to se pokazalo kao pun pogodak jer je po dolasku Robert otkrio da je vegetarijanac. Meni koji je planirala Pažanin je dobro proučio te izdvojio glavne namirnice u kuverte, a zatim je Borna odabirom kuverte doznala da iz večere mora izbaciti papriku te umjesto nje dodati špinat. Osim dobre hrane, Borna je ekipu iznenadila i svojim modnim kreacijama, nakon što je otvorila ormar na kojemu bi joj zavidjele mnoge žene.

Glazbenik, televizijski i radijski voditelj, Robert Mareković u svom je domu ugostio veselu ekipu 'Ribe na torti' koja se potrudila obogatiti atmosferu. Tijekom deserta, domaćin je zapjevao autorski hit 'Sretan rođendan'.

Očekivano ukusno bilo je predjelo, naglasili su gosti, za koje je Robert servirao povrtnu salatu s tjesteninom, uz dodatak kremastog sira i tune. Glavno jelo završavao je tijekom večere uz pomoć Darka koji je pekao odreske od soje, dok je domaćin posluživao prilog od bulgur miksa s kineskim rezancima. Za desert je poslužena torta uz koju je upriličena proslava Borninog fiktivnog rođendana, koju je nazvala reprizom rođendana.

Bivša misica Mia Rkman kuhala je za čistu peticu, a upravo je toliko bodova i osvojila od ostalih natjecatelja, pa je baš kao i Borna u svoju mrežu spremila 20 ribica.

Aromatičnu juhu od rajčice s dodatkom poriluka Mia je poslužila za predjelo koje je oduševilo goste, a Robert ju je čak proglasio najboljim jelom večeri. Glavno jelo bio je šug od lignji s tagliatellama. Čokoladni kolač uz koji je domaćica poslužila sladoled i šumsko voće posebno je bio začinjen malim krunama kojima su gosti okrunjeni, a onda se Borna dosjetila izazova – kome kruna s glave padne, mora pojesti još jedan kolač bez obzira na to sviđa li mu se. „Sad ćemo vidjeti tko je tu mogao zamijeniti Miju na izboru za Miss Universe“, našalila se Borna.

Predzadnja domaćica ovoga tjedna u 'Ribi na torti' bila je Marina Kostelac, glumica Zagrebačkog kazališta lutaka. Salata za predjelo, osobucco za glavno jelo uz dodatak domaćeg kruha te čokoladna torta bez brašna za desert bili su Marinina dobitna kombinacija. Uz desert je svakom gostu pripremila i mali poklon. „Ribice koje dobivate na tanjuru nisu jestive, one su vam poklon koji nosite kući“, objasnila je Marina te ih apsolutno oduševila tom gestom.

Food blogera Darka Kontina smatra se profesionalcem što se tiče fotografije jer u nju je zaljubljen i godinama se time bavi, a kada je riječ o kuhinji Darko je potpuno otvoren. „Volim istraživati razne kuhinje, volim učiti svašta novo iz kuharstva, zato sam okružen ljudima koji su tu stvarni profesionalci“, istaknut će prije posjeta Pažaninovoj smočnici.

Nakon slasne večere uslijedilo je proglašenje pobjednika – domaćin Darko čitao je rezultate koji su ukazivali na najbolje bodovno stanje dosad. Četvero natjecatelja osvojilo je maksimalne bodove, dok ih je Robert slijedio u stopu s 19 bodova. „Što znači pobjednik je Robert“, uzviknula je Borna, no zatim je Darko, domaćin ove večeri, predložio javno glasovanje nakon kojega je upravo u njegove ruke otišla pobjeda. „Ova riba je moja riba, ali ova torta je vaša torta“, poručio je na samom koncu večeri pobjednik.

Mislite li da je Darko zasluženo osvojio prvo mjesto? Recite nam svoje mišljenje u anketi:

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju