„Nisam se došla predstaviti kao kuharica, nego zafrkavat se“

U novom smo tjednu u ‘Ribi na torti’ na novoj lokaciji – u Dalmaciji, gdje će se sastati novih pet kandidata. Nataša Bebić, Biljana Mančić, Boris Rogoznica, Josip Ledina i Marina Ivić Pivalica ovoga će se tjedna družiti i otvoriti vrata svojih domova. Veselimo se novim receptima, začinjenim južnjačkim temperamentom i dalmatinskom pjesmom.

Prva domaćica ovoga tjedna je Nataša Bebić, bivša košarkašica koju publika zna kao nekadašnju kraljicu aerobika. Plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a njezin su zaštitni znak sunčane naočale. „Očale, ne moraš se pituravat ispod, lipo se sakriješ ispod i ludilo“, opisuje Nataša svoj stil. Eliksir mladosti pronašla je u svakodnevnoj tjelovježbi, a već najavljuje i nova druženja uz vježbu na Bačvicama.

„Moram reći, meni je najbitnija zezancija, to mi je najbitnije u životu. Nisam se došla predstaviti kao kuharica, nego zafrkavat se, družiti se s ljudima“, poručit će Nataša voditelju Pažaninu. Što će osim zabave pripremiti gostima, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju