Veno: „U snovima mi je bio desert i samo sam razmišljao kako je nisam pitao za recept“

Pregršt fine hrane, red vina i dobre pjesme obilježili su Mineinu večeru za koju je osvojila maksimalan broj bodova i, uz Tihanu, zauzela prvo mjesto na bodovnoj ljestvici. „Dan je bio jako dinamičan, izazovan i prepun turbulentnih emocija“, istaknula je domaćica, dok je ekipa uživala u dobroj atmosferi i glazbenim dijelovima. „Možda se najviše osjećala naša energija, prvi put smo spontano zapjevali i to je bio najbolji dio večeri“, istaknula je Tihana, a Veno je najviše oduševljen bio desertom. „Jedino što mi je bilo u snovima je onaj desert i samo sam razmišljao kako je nisam pitao za recept“, opisao je.

U salatu s ramstekom koju je domaćica poslužila kao predjelo, ukomponirala je Pažaninov zadatak te dodala smokve. Špageti s pestom i tikvicama uz dodatak burate bili su posluženi za glavno jelo, no zvijezda večeri bio je desert – galette s jabukama i sladoledom. Pored dobre hrane atmosferu je začinila glazbena podloga.

 

Spontano su se redale pjesme, ekipa se raspjevala, a domaćica je pripremila i igru. „Svatko na papiriću ima napisanu pjesmu. Morate opisati koja je to pjesma, a da ne upotrijebite riječi iz naziva pjesme“, objasnila je Minea pravila igre koja je oduševila goste.

„Zadatak je bio top, mislio sam da ćemo morati neku pantomimu ubaciti, ali ovo je isto bilo zanimljivo“, opisao je Mario Roth koji već u sljedećoj epizodi ulazi u ulogu domaćina. Kako će mu poći za rukom, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju