„Da mogu išta promijeniti vjerojatno bih kameru u svoj život uvela malo ranije“

Nakon Lupinovog gastro putovanja u daleki Japan, gosti u novoj epizodi 'Ribe na torti' lete ravno u dom hrvatske kazališne i televizijske glumice Jasne Odorčić. Umjetničkim performansom i spretnim kuhanjem Lupino je svoju večeru izbrusio do savršenstva, no preostaje za vidjeti hoće li Jasna zgrabiti priliku i izjednačiti poene.

 

 


Četvrta ovotjedna domaćica, Osječanka Jasna, daske koje život znače zamijenit će onim kuhinjskim. „Četrdeset je godina službenih moje karijere u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku. Tek negdje blizu pedesete godine sam prvi put stala pred kameru i to mi se jako svidjelo. Da mogu išta promijeniti vjerojatno bih kameru u svoj život uvela malo ranije“, govori Jasna koja će u smočnici kod voditelja Pažanina biti znatiželjna oko zadatka, pa će joj on šaljivo odgovoriti: „A ja sam mislio da ćemo preskočiti vama izazov“. Ne propustite vidjeti koji zadatak će se naći u koverti koju Jasna izabere te kako će ga zatim ukomponirati u svoj meni.


Na večeri će se posluživati ljetno-božićna kombinacija u tri slijeda. Dinja, grožđe i maline samo su neke od namirnica koje će Jasna spremiti u svoju košaru, a osim hrane, domaćica će igrom pogađanja imena začiniti atmosferu i potaknuti kompetitivnost među gostima.


Susjeda Aleksandra priskočit će u pomoć pri kuhanju te riješiti veliku dilemu oko delikatne namirnice koju će Jasna dobiti u zadatku. „Mi smo se upoznale za vrijeme korone i mi smo se tad počele družiti. Od tad svake nedjelje idemo jedna drugoj na kavu“, objasnit će Jasna pripremajući večeru za koju svi imaju visoka očekivanja. „Iskreno od ove večere očekujem možda najviše u kulinarskom smislu. Mislim da je Jasna osoba koja je navikla kuhati za puno ljudi i da će to biti jako dobro“, navodi Škoro s kojim će se složiti i ostatak ekipe.


Hoće li Jasna opravdati visoka očekivanja gostiju te kako će se oni snaći u igri koju je pripremila za njih, ne propustite pogledati u novoj epizodi showa 'Riba na torti' na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju