Osvojila maksimalan broj bodova

Ulogu domaćice objeručke je prihvatila Biljana Mančić i kreirala meni koji će gostima još dugo ostati u pamćenju. S pomoćnicom, prijateljicom Sandrom, nije se mogla odlučiti što će pripremati, pa su bacile novčić i odluka je pala na riblji meni. No, u smočnici se umiješao Pažanin i Biljani oduzeo glavnu namirnicu – ražu. „Umjesto raže, moja Sandra je našla mol“, objasnila je Biljana koja je zauzela prvo mjesto na bodovnoj ljestvici s osvojenih 20 ribica.

„Kad smo sjeli za stol, kad sam pogledao koliko se Bibe potrudila s ovim menijem štampanim i personaliziranom porukom za svakoga prvo sam pomislio o Bože ja ovo nisam pripremija“, istaknuo je Boris. Brancin ceviche i peršinovo ulje domaćica Biljana servirala je za predjelo. No, prije pravog predjela gostima je poslužila prepečenu pizzu zbog koje je odmah krenula šala da će izgubiti zube kušajući je.

Glavno jelo također je bilo prava kreacija na tanjuru. Predivne boje, raskošni okusi te upareno vino – za predjelo vino iz Dalmacije, uz glavno jelo slavonsko te uz desert istarsko vino. „Možda je i vino malo utjecalo na nas, ali smo se opustili i počeli ponašati kao neka djeca na ekskurziji“, opisao je Boris veselu atmosferu koja je posebno začinjena desertom za koji je domaćica poslužila talijansko jelo cannoli.

Ovako ukusnu večeru Biljana je začinila i vatrenim iznenađenjem kraj bazena. „Vidio sam kako su se razgalili, sjetili tih prošlih vremena i baš mi je bilo milo gledati ih“, dočarao je Josip trenutak kad su njegove kolege uzele mikrofon i zapjevale uz karaoke.

„Stvarno sam radila sve što sam mogla, dala sam maksimalno od sebe tako da se nadam da su i oni prepoznali moj trud i da će to cijeniti“, iskreno je zaključila Biljana na kraju večeri. Njezin trud se isplatio jer su gosti oduševljeni ugođajem, ukusnom hranom i atmosferom dali maksimalne ocjene i nagradili je s 20 ribica.

 

Što će pripremati Boris, koji u kuhinju ulazi već u sljedećoj emisiji, ne propustite pogledati u sljedećoj epizodi "Ribe na torti".

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju