Prva emisija uživo donijela je posebne emocije.

Prvi susret s plesom i plesnim cipelama, svakodnevne probe, upale mišića, žuljevi… sve su to naše zvijezde prošle u pripremi za prvu emisiju uživo. A što je njima prolazilo kroz glavu tik prije prvog nastupa koji je pratilo ukupno 1.107.288 gledatelja otkrijte u nastavku.

„Prije samog početka ja nisam imao neku tremu. Bio sam jako smiren, međutim kako se približavao naš nastup, mi smo bili peti, osjetio sam da mi se ruke znoje i onda sam znao – aha, krenulo je. Nisam imao veliku tremu jer smo imali i generalnu probu što mi je puno pomoglo, ali nije mi bilo svejedno. Bilo mi je samo u glavi da probamo napraviti to kako treba da to izgleda super i da bude to najbolje što može biti. Mislim da je ipak malo trema učinila svoje jer po meni imali smo mi i boljih izvedbi, ali dobro je. Sve u svemu, opći dojam je OK“, objasnio je Alen Liverić.

Daria Lorenci Flatz pokazala je na nastupu veliko uzbuđenje, no istaknula je da joj je glava prije nastupa bila mirna. „Zapravo sam se jako dobro pripremila skupa s Ivanom i što sam sve te neke treme i košmare odradila na vrijeme. Zato što sam profesionalni glumac i imam neku svoju uhodanu neku svoju rutinu kako prolazim proces tako da budem spremna i mirna kad trebam nastupiti“, objasnila je.

„Prije prvog live nastupa glavna stvar koja mi je prolazila kroz glavu je bio strah da mi se ne počne štucati pa da ne budem mogla plesati. Drugi strah je bio da mi se ne otkopča remenčić na cipelici i treći najvažniji strah je nakon okreta kojom nogom idem naprijed – lijevom ili desnom. To su vam eto muke po Emiliji vezane za prvi live“, iskrena je bila Emilija Kokić.

Mladi influencer Marco Cuccurin kroz sudjelovanje u showu živi svoje snove: „Ne mogu reći da sam imao neku tremu, više je to bilo pozitivno uzbuđenje. Izgaraš od želje da pokažeš ljudima koliko voliš scenu, pokret. Za mene je ovo ostvarenje svakog sna i van je svih mojih očekivanja sama činjenica da sam u ovom showu. Prolazilo mi je samo kroz glavu da želim učiniti ponosnu moju mamu, koja gleda to sve s neba. I da učinim ponosnu Paulu jer naporno smo radili.“

Glumica Tara Thaller istaknula je da joj je kroz glavu prolazilo „uzbuđenje, veselje i zapravo sam razmišljala o tome hoću li imati veću tremu sada kada krene koreografija nego što sam imala na generalnoj i ostalim probama“. Uz to je dodala i da joj je najveći fokus bio na elementima iz koreografije, dok je voditelj Frano Ridjan bio toliko umoran da je samo razmišljao kako će zadržati mentoricu Gabrielu u jednom dijelu koreografije. „Ali snalažljiva je ona pa mi je bilo lakše. Uživao sam i mislim da smo super otvorili sezonu“, dodao je.

Maja Drobnjaković unatoč teškoj životnoj situaciji u kojoj je zbog teške bolesti amputirana potkoljenica ne predaje se i svima želi biti inspiracija. „Neposredno prije live sam pokušala sabrati misli kako bih što smirenije ušla u koreografiju koju smo puno puta do tog trenutka prošli. Iza te koreografije stoji priča, zidovi koji me na početku pritišću pa ih naposljetku odgurnem predstavljaju borbu koju sam prošla 2017. god kada sam izgubila potkoljenicu te moju volju i želju za prevladavanjem situacije“, objasnila je.

Poznati chef Mario Mandarić bio je koncentriran na to da ne osramoti partnericu Helenu Naletilić. „Prije livea mi nije ništa posebno prolazilo kroz glavu. Bio sam skroz koncentriran na to da ne osramotim Helenu. Da mi glava bude gore, ramena dolje, ruke u kolutu, lopatice spojene i ostale paso doble stvari koje mi je tjednima pokušavala utuviti u glavu. Tremu nisam imao do nakon nastupa kad sam osvijestio da se ovo stvarno događa“, komentirao je Mario.

„Uff puno toga, ali pred sami izlazak iznenadila sam se koliko me trema nije omela. Nije bilo straha kojem sam toliko sklona. Tijelo je preuzelo i ja sam se samo prepustila. Bila sam nevjerojatno sretna i zahvalna na prilici da budem na podiju tako spektakularnog showa i k tome uz rame najboljeg mentora. Mislim da mi je kroz glavu prolazilo nešto poput 'ovo je super' i 'idemo se zabaviti'“, otkrila je glumica Petra Kurtela.

Ne propustite emisije svake nedjelje na Novoj TV, zaplesati s kandidatima u emisiji uživo ali i s Fredom na Instagramu i TikToku te škicnuti što se sve događa iza tv kamera u ''Liveu s Lucianom'', te svim ostalim digitalnim kanalima Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju