Filmski završetak za ovaj par

Iza nas je spektakularna filmska večer Plesa sa zvijezdama koja će ostati upamćena po brojnim zabavnim transformacijama i koreografijama kojima su plesni parovi rekreirali neke od svojih najdražih filmova. U večeri posvećenoj sedmoj umjetnosti, show je napustio još jedan plesni par. Najmanje bodova imali su Fran i Rebecca, Petra i Damir te Ana i Mario koje je žiri spasio od ispadanja. U finalnom duelu glasovi publike presudili su u korist Petre i Damira, pa su natjecanje napustili Fran i Rebecca.


„Sretan sam što sam sudjelovao u ovom showu, stvarno je bilo lijepo i radi Rebecce koja je uložila toliko truda“, poručio je Fran koji je show napustio kao Tom Criuse. Njegova plesna avantura završila je u četvrtoj emisiji u kojoj je zajedno s mentoricom Rebeccom plesao valcer inspiriran ljubavnom pričom u filmu 'Top Gun'. „Ja sam rekla do sada puno stvari, puno uputa, kritika, spominjali smo i šarm kojega je danas bilo, ali četvrta je emisija i očekujemo od tebe da to bude još bolje“, zaključila je Larisa nakon njihova nastupa za koji su osvojili 17 bodova žirija.


Daria i Ivan u četvrtoj su emisiji plesali valcer inspiriran filmom 'Kum' te izazvali oduševljenje žirija koji im je dodijelio visoka 34 boda. „Molim te da svakom plesu od sada ovako pristupiš. Transformacija je potpuna, sigurnija si, a isto tako opuštenija, mekana. Meni je bilo ovo najdraže od tebe dosad“, priznala je Franka.



Frano i Gabriela također su osvojili 34 boda žirija otplesavši quickstep kojim su na plesnom podiju oživjeli kultni film 'Singing in the Rain'. „Izuli su me iz cipela da, i ne samo iz cipela, iz čarapa. Obožavam te gledati, sve što plešeš je predivno i Gabi hvala ti, koreografija je super“, poručio je Igor.
Tara i Mateo plesali su slowfox inspiriran regionalnim filmskim hitom 'Toma' za koji su osvojili 31 bod žirija. „Kako je bio čudan spoj, ali funkcioniralo je. Ja sam veliki fan tvog talenta. A ti Mateo – četvrta epizoda je, a ti si još tu. Mislim da ćeš stajati još jako dugo tu“, rekla je Franka.
 



Maja i Marko za energični quickstep inspiriran filmom 'How to Train a Dragon' osvojili su 29 bodova. „Dok plešete quickstep dolazi do nesinkroniziranosti između vas dvoje, no ono što je fascinantno, kad radite puno teže elemente onda to svladavaš besprijekorno, pa bi trebala malo još na tome poraditi“, komentirao je Marko.



Rumbu u znaku filma 'Od sumraka do zore' otplesali su Mario i Helena i osvojili 27 bodova žirija. „Ja sam više puta spominjala vašu simbiozu i zajedništvo, odgovarate si potpuno, baš ste skladni. Meni je ovo bilo wow, iznenađujuće ova rumba ti je dobro sjela u tijelo. Danas ste pokazali da se to može i jako lijepo ste to izveli“, oduševljeno je zaključila Larisa.



Marco i Paula u četvrtoj emisiji izveli su jive i osvojili 27 bodova žirija. Ideja da plešu na temu filma 'Flashdance' došla je od njegovog tate, a Marcu se posebno svidjela poruka o upornosti koju film prenosi. „Ja uvijek očekujem jako dobar nastup od tebe i ti uvijek to dostaviš. Ali što bih volio vidjeti je da stvarno budeš po toj tehnici i da sve to spojeno bude baš flashdance“, istaknuo je Igor.



Dario i Helena plesali su paso doble za koji su također osvojili 27 bodova žirija, a inspiracija za njihov nastup bio je 'Rocky' kojeg Dario pamti kao jednog od prvih filmova koje je dobio. „Ja mislim Helena da si ti jedina ili prva žena u Hrvatskoj koja se uhvatila u koštac i sukobila s političarom. Igor je rekao da političari trebaju plesati. Ja mislim da bi bilo potrebno da se političari skidaju“, našalila se Larisa te dodala: „Dario, baviš se utrkom Spartan, mislim da te taj sport dobro izgradio. Za razliku od Marka, ja mislim da ste imali taj shape i dobro ste izgledali. Sve u svemu ide naprijed i meni se to sviđa“, objasnila je Larisa.

 

U četvrtoj emisiji uživo Ana i Mario plesali su cha cha cha i osvojili 27 bodova žirija, a Ana je u ulozi Julie Roberts iz romantične komedije 'Pretty woman' apsolutno zavladala plesnim podijem! „Meni je ovo jedan od dražih filmova i baš mi je drago da si ga ti utjelovila. Ciboci je spomenuo čizme, meni su top i ne slažem se s njim po pitanju nogu, meni su izvrsne. Samo da prodiše to gore, ali ipak si nas zavela“, istaknula je Larisa.



Za futuristički tango kojim su rekreirali film 'Peti element' Petra i Damir osvojili su 25 bodova žirija. Petra je otkrila da je oduvijek željela biti Milla Jovovich, a sada joj se želja ostvarila. „Na tehničkim stvarima trebaš malo poraditi, a što se mene tiče karakter tanga si zadovoljila“, istaknuo je Marko.



Jednu od najzabavnijih transformacija imali su Emilija i Patrik koji su kroz sambu postali glavni likovi iz filma 'Shrek', a za svoj nastup osvojili su 22 boda žirija. „Ja sam pričao prošli put o ramenima, a sad si pazila od početka. Taj neki pristup koji ima neku vrckavost gdje dođeš i zabavljaš se je super. Mislim da je to ključno kod tebe“, istaknuo je Igor.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju