Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV.

Show "Ples sa zvijezdama" uskoro se vraća na male ekrane, a u novoj sezoni prvi će se put u ulozi mentorice okušati talentirana 28-godišnja plesačica Rebecca Krajnović.

Rebeccu smo dosad imali priliku gledati u raznim showovima Nove TV jer je dio plesne trupe Igora Barberića, a prilika koju je sada dobila nešto je što je dugo priželjkivala.

"S Novom TV surađujem od svoje 19. godine, a prvi projekt mi je bio 'Tvoje lice zvuči poznato'. Kada je krenuo 'Ples sa zvijezdama', jako mi se svidjela emisija i uživala sam biti dio plesne trupe. Krenula sam na satove latinoameričkih plesova, a kako volim izazove, poželjela sam biti i mentorica, tako da me poziv zaista obradovao", otkrila je u intervjuu za portal showbuzz.hr. 

 

 

Rebecca je otkrila i čemu se sada najviše veseli i postoji li možda i nešto od čega strahuje. Više saznajte na portalu showbuzz.hr.

Rebecca Krajnović svoje plesno obrazovanje započinje s 15 godina u plesnom studiju Escape. Kasniji početak treniranja samo joj je bio dodatna motivacija za pohađanjem što većeg broja plesnih satova u Hrvatskoj i inozemstvu. Prva plesna tehnika s kojom se počela baviti bila je jazz, a vjerujući da jedna plesna tehnika nadopunjuje drugu, svoje znanje proširuje polazeći satove hip hopa, MTV –a , baleta suvremenog i latin plesova.

Uz to, svoje znanje nadopunjuje diplomom voditelja plesnih tehnika i fitnessa u teretani.
Nakon dugogodišnje suradnje s Lidijom Iveković na raznim projektima, koreografiranja i vođenja plesnih satova, osamostaljuje se te s partnerom pokreće vlastite plesne grupe.
S 19 godina postaje dio plesne trupe Igora Barberića i kao plesač sudjeluje u svima sezonama emisije ''Tvoje lice zvuči poznato'', ''Supertalent'' te kao dio trupe u ''Plesu sa zvijezdama''.

Ostali veći angažmani u kojima je je sudjelovala su: Eurovizija 2022 za Miju Dimšić, turneja koncerata Jelene Rozge, Music Awards ceremony 2023 (razni izvođači, uključujući Saru Jo, Konstraktu, Voyage…), koncert Dine Merlina, CMC koncert Franke Batelić, Dora ( Colonia, Beta Sudar, Albina i Franka), plesačica u emisijama Ja to mogu, The Voice, Noć mjuzikla. Osim komercijalnih spotova plesačica je i u glazbenim spotovima brojnih glazbenika ( Lana Jurčević, Franka Batelić, Vanna, Danijela Martinovć, Nives Celzijus, Severina,Gibboni, Neda Ukraden, Hanna Mašić i Alexandra Matrix, njemački reper Beka, James Perri i Eric Destler itd.

U slobodno vrijeme odlazi u London na plesne satove, voli putovati i kušati novu hranu, životinje, knjige i druženje s bliskim ljudima.

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

Pretprodukcija je u punom jeku, s nestrpljenjem se iščekuju i ostali detalji showa koji će i ovog proljeća zasigurno okupiti čitave obitelji ispred TV ekrana.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju