Novu emisiju omiljenog plesnog spektakla pratite u nedjelju na Novoj TV!

Marko Ciboci imao je slikovit komentar na ples Petre i Damira te je na stol stavio plesne cipele na kojima je objasnio tehniku koju su trebali primijeniti. Petra Kurtela otkrila nam je slaže li se s komentarom: „Slažem se, u pravu je. Nažalost sam se 'saplela' i u liveu napravila par greškica kojih nije bilo na probama. To se događa.“

Maja Drobnjaković i Marko Mrkić prema bodovima žirija u prve dvije emisije su u top 3 natjecatelja. „Osjećaj je super, lijepo je biti nagrađen na takav način za vrijeme i trud koji si uložio proteklih tjedan dana“, istaknula je Maja.

U top 3 su također Tara Thaller i Mateo Cvenić. „Osjećam se jako sretno i zahvalno što smo dobili toliko bodova i što je netko prepoznao naš rad i trud. Te što se gledateljima svidio naš nastup“, objasnila je Tara.

Podršku Vatrenih u prilogu je imao Frano Ridjan, a otkrio nam je i kako oni komentiraju njegove nastupe. „Imaju oni svojih obaveza, ali im je bilo drago kad sam ih zamolio da se jave. Vjerujem da će nakon ove emisije, imati više materijala da me zezaju kako se trebam oblačiti na tekme“, objasnio je.

Fran Lauš dobio je savjet od žirija da se prepusti plesu. „Slažem se da bih se možda još trebao opustiti, radim na tome i mislim da će sve doći na svoje mjesto“, poručio je Fran.

Daria Lorenci Flatz ima već plesnog iskustva, otkrila nam je koliko joj je to olakšalo pripreme. „Pa iskustvo u plesu pomaže donekle za neke stvari, ali u biti neznatno jer je ovo nešto stvarno skroz drugo, prije svega zbog cipela u peti, što je potpuno svijet i tehnika za sebe, tako da smo tu svi u novoj situaciji“, istaknula je.

Alen Liverić i Ela Romanova našli su se u eliminacijskom krugu, no žiri ih je spasio od ispadanja. „Taj osjećaj… super je da nas je žiri spasio jer ne znam bi li uopće prošli da nas žiri nije spasio. Ovim putem se zahvaljujem na spašavanju Ele i mene“, iskreno je rekao Alen.

U završnom duelu eliminacije bili su Emilija Kokić i Patrik Seretin, a Emilija nam je otkrila kako se u tom trenutku osjećala: „U tom trenutku kad smo stajali Deniss, Jakov, Patrik i ja osjetila sam da ćemo proći. Ili je to bila moja čvrsta i jaka želja. Dominantan osjećaj mi je bio mir. Naravno da mi je žao da bilo tko ispadne, te eliminacije su okrutni dio showa.“

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju