Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV.

Patrik Seretin novo je lice showa "Ples sa zvijezdama" kojeg ćemo gledati u ulozi plesnog mentora i koji jedva započeti svoju novu plesnu avanturu.

Patrik Seretin se može pohvaliti pregrštom uspjeha, među kojima se možda najviše ističe to što ima osvojenih 21 državnih prvenstava. Predstavljao je Hrvatsku na svjetskim i europskim prvenstvima, plesao je u nekoliko televizijskih emisija, a imao je priliku nastupati u Hrvatskom narodnom kazalištu kao plesač u operi.

Patriku će ovo biti prvi susret sa showom "Ples sa zvijezdama", no u intervjuu za portal showbuzz.hr otkrio je i je li ga pratio na malim ekranima i ima li tremu.

"Pratio sam prijašnje sezone, većinu sam emisija pogledao tako da znam što se događalo. Što se tiče treme mislim da ju nemam, više bih rekao da postoji osjećaj uzbuđenja nego treme", priznao je Patrik.

Iza njega je niz uspjeha ostvarenih na plesnim natjecanjima, ali jedno bi mogao izdvojiti kao najdraže. Više saznajte na portalu showbuzz.hr.

 

 

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

Pretprodukcija je u punom jeku, s nestrpljenjem se iščekuju i ostali detalji showa koji će i ovog proljeća zasigurno okupiti čitave obitelji ispred TV ekrana.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju