Otkrili su nam koja je tajna njihova uspjeha.

Emocije, međusobna povezanost, dojmljive koreografije, suze radosnice i brojni nezaboravni trenuci koje su nam pružali iz nedjelje u nedjelju obilježili su ovogodišnje pobjednike „Plesa sa zvijezdama“. Nakon uzbudljive završnice trofej su ponijeli Marco Cuccurin i Paula Tonković.

U finalu su izveli tri koreografije, a prva na redu bila je samba koju su na kraju začinili blatom na pozornici. Bilo je doista energično, a nakon zaigrane sambe ušli su u vatrenu i moćnu ulogu. Izveli su paso doble koji je bio njihov ples prije deset tjedana, no pokazali su da mu je sad došlo pravo vrijeme. Njihova treća koreografija bila je ujedno i posljednji ples sezone. Posljednjim plesom efektno su i savršeno zaokružili ovu sezonu te nakon njega odnijeli veliku pobjedu!

„Mislim da su ljudi svjesni koliko smo mi bili zahvalni i zato su nam konstantno pružali podršku…“, istaknuo je Marco u pobjedničkom intervjuu. Što su nam još otkrili o svom plesnom putu, kako izgleda put do pobjede, po čemu će pamtiti „Ples sa zvijezdama“ i mnoge druge zanimljivosti.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju