Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV!

Plesna mentorica Helena Naletilić veseli se ponovnom sudjelovanju u showu Ples sa zvijezdama, koji se uskoro vraća na male ekrane.

"Ove godine očekujem puno kvalitetnog plesa, treninga, pozitivne energije i smijeha. Nadam se da ćemo partner i ja zajedno uživati u nastupima i savladavanju novih plesnih vještina", izjavila je.

U intervjuu za portal showbuzz.hr otkrila je kakvog si partnera priželjkuje. 

"Priželjkujem partnera koji voli raditi i trenirati, i naravno, nekoga s kim će biti zabavno i opušteno na treninzima!" poželjela je Helena.

Helena je u međuvremenu postala gospođa Naletilić, a na portalu showbuzz.hr saznajte kako je  izgledao njezin svadbeni dan i koji joj je bio prvi ples. 

 

 

Helena Naletilić višestruka je državna prvakinja u latinskoameričkim, standardnim i kombinaciji deset plesova. Helena je po struci magistra građevinarstva. Natjecala se s plesnim partnerom Mariom Ožboltom te ostvarila mnoge pobjede na međunarodnim i domaćim turnirima. Jedan od najvećih uspjeha bio je ulazak u top 20 parova na svjetskoj rang ljestvici u kombinaciji deset plesova. Njezin partner Mario i ona predstavljali su Hrvatsku na mnogim Europskim i Svjetskim prvenstvima. Danas uspješno podučava mlade plesne parove, djecu i bavi se vođenjem plesnih i sportskih rekreacija te individualnih poduka za sportske parove i mladence. Unatoč brojim gostovanjima na nastupima, televizijskim emisijama i sudjelovanja u animacijama veseli se ponovnom sudjelovanju u showu Ples sa zvijezdama. Prošle godine bila je mentorica Matije Lovreca.

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju