Priznao nam je da bi mu lakše bilo u voditeljskoj ulozi.

Voditelj Frano Ridjan bavio se već plesom, ali drugačijom vrstom, a sada će ga mentorica Gabriela Pilić voditi kroz avanturu showa „Ples sa zvijezdama“. Nada se da mu prijašnje iskustvo neće škoditi. Priznao nam je da bi mu lakše bilo u voditeljskoj ulozi pa da će se manje znojiti.

Gabriela je znala da Frano ima ritma, da nema strah od nastupa i to joj je bilo posebno drago kad je saznala da će upravo njega voditi kroz „Ples sa zvijezdama“.

„Ja želim samo imati one pozitivne leptiriće u želucu, odnosno taj osjećaj moje obveze da sjajnoj mentorici pružim najbolje od sebe kako bi se pokazalo sve što ona zna prenijeti u najboljem svjetlu“, istaknuo je Frano.

U videu su nam otkrili kako se slažu, što misle o tremi, kako Gabriela priprema svoju zvijezdu za novu ulogu pred kamerama i još mnoge zanimljivosti.

Frano Ridjan televizijski je voditelj s bogatim dugogodišnjim iskustvom. Na Novoj TV smo ga do sada gledali kao voditelja popularnih emisija – ''Supertalent'', ''Tvoje lice zvuči poznato'', ''Farma'' i ''Startaj Hrvatska''. Oduvijek mu je, kako kaže, san bio postati ''čovjek iz svačijeg dnevnog boravka'', a taj san počeo mu se ostvarivati već sa 16 godina kada je prvi put kročio u lokalnu radio postaju.

Gabriela Pilić završila je stručni studij na Kineziološkom fakultetu te time postala prvi stručni prvostupnik trenerske struke plesa u Hrvatskoj. Članica je hrvatske plesne reprezentacije tijekom svoje cijele natjecateljske karijere.
Svojim rezultatima ponosno dodaje pobjedu u showu Ples sa zvijezdama s plesnim partnerom Slavkom Sobinom u prvoj sezoni na Novoj TV, a već u sljedećoj bila je polufinalistica zajedno s Markom Petrićem.

Na plesni podij stiže 13 novih parova hit showa ''Ples sa zvijezdama''. Ovog proljeća svi ćemo plesati... Ne propustite novu sezonu hit showa uskoro na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju