Naš je influencer i model kojega korisnici društvenih mreža dobro poznaju, a sad će ga imati prilike upoznati šira publika.

Fran Lauš naš je influencer i model kojega korisnici društvenih mreža dobro poznaju, a sad će ga imati prilike upoznati šira publika kao natjecatelja u showu „Ples sa zvijezdama“. Plesnim koracima učit će ga plesačica Rebecca Krajnović.

Rebecca je Franu željela pozivom na telefon reći da su partneri u Plesu sa zvijezdama, no samo ga je zbunila pa je cijeli trenutak ostao kao simpatična uspomena. Kad su se već upoznali u videu su nam otkrili koja su im očekivanja, što Rebecca misli kako će se njena zvijezda snaći, kako je Franova obitelj reagirala te mnoštvo drugih zanimljivosti.

Fran Lauš je 29-godišnji sportaš, influencer i model. Diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, gdje je stekao titulu magistra kineziologije. Ovaj veliki ljubitelj fitnessa se cijeli život bavi sportom, primarno taekwondom, nogometom i plivanjem. Već šest godina objavljuje fitness sadržaje i vlogove na društvenim mrežama, YouTubeu, Instagramu i Tik Toku.

Rebecca Krajnović svoje plesno obrazovanje započela je s 15 godina u plesnom studiju Escape. Kasniji početak treniranja samo joj je bio dodatna motivacija za pohađanjem što većeg broja plesnih satova u Hrvatskoj i inozemstvu. Prva plesna tehnika s kojom se počela baviti bila je jazz, a vjerujući da jedna plesna tehnika nadopunjuje drugu, svoje znanje proširuje polazeći satove hip hopa, MTV –a, baleta, suvremenih i latinoameričkih plesova.

Na plesni podij stiže 13 novih parova hit showa ''Ples sa zvijezdama''. Ovog proljeća svi ćemo plesati... Ne propustite novu sezonu hit showa od 5. ožujka na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju