Deniss i Jakov u drugoj emisiji uživo plesali su rumbu.

Ljudi koje zaista voli posjetili su Deniss na probi. Prošle godine za nju je bila nezaboravna godina kad je završila Likovnu akademiju. Za nju je umjetnost apsolutno sve, kao dio DNK. 

"Ja bih kod tebe htjela dobiti ono što ti najvjerojatnije imaš kad crtaš na platnu. A to je da izađe neka preciznost kao ka crtaš. Imaš sve, senzualnost, te pokrete nekakve, ali fokus i žar mi fali. Manje je više i u detalje obrati pažnju i tu stavi fokus", istaknula je Larisa.

"Ti si jedna lijepa i mekana plesačica od glave do pete. No da bi bila odlična plesačica moraš popraviti stopala", rekao je Marko Ciboci pa izvadio plesne cipelice i pokazao Deniss na što točno misli.

"Stvarno navijam za tebe i želim vidjeti kako napreduješ i ovo sve što su oni spomenuli stoji, ali može još bolje. Mislim da imaš emociju, točnost u koracima još i fokus i imaš ti to", zaključio je Igor. Osvojili su 24 boda žirija.

Na pozornicu su Deniss i Jakov u prvoj emisiji donijeli vatru i plesali su tango. „Odmah bih ti rekao da poradiš na fokusu. I onda uz tehniku još ćeš poletjeti i zapaliti“, zaključio je Igor Barberić. Osvojili su 21 bod žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju