Daria je velika obožavateljica showa „Ples sa zvijezdama“ i plesom se bavi od malih nogu.

Naša glumica Daria Lorenci Flatz široj publici poznata je kao Jadranka iz hit-serije „Kumovi“. Pored dugih snimanja ovog će se proljeća okušati u plesu, a tu će joj pomoći mentor Ivan Jarnec.

Daria je velika obožavateljica showa „Ples sa zvijezdama“ i plesom se bavi od malih nogu. Smatra li da će joj to biti prednost ili ne otkrila nam je u videu. Ivanu je prošla sezona bila prva i već je probio led pa se u ovoj sezoni ne smatra toliko „zelenim“.

Daria Lorenci Flatz hrvatska je kazališna, televizijska i filmska glumica, rođena u Sarajevu. Akademiju dramske umjetnosti završila je u Zagrebu te započela graditi karijeru u ansamblu Teatra Exit i Teatra &TD. Zatim je postala članica Drame Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu te ostvarivala uspješne uloge u filmovima „Oprosti za kung fu“, „Teško je biti fin“, „Iza stakla“ te mnogim drugim. Glumila je i u brojnim serijama poput „Novine“, „Stipe u gostima“, a trenutno je gledamo u hit-seriji „Kumovi“ na Novoj TV u ulozi Jadranke Macan.

Profesionalni plesač Ivan Jarnec plesom se počeo baviti 2007. Isprva je bio član reprezentacije Republike Hrvatske, a zatim je počeo plesati pod slovenskom zastavom. Do 2019. bio je u natjecateljskom kupu, a od tada se posvećuje radu s djecom. Kroz karijeru je osvojio mnogobrojna natjecanja, od domaćih do stranih. U više navrata izabran je za sportaša godine, a višestruko je nagrađivan od strane Plesnog saveza Slovenije. Ivana je televizijska publika upoznala kao mentora i plesnog partnera Ivane Čuljak u „Plesu sa zvijezdama“.

Na plesni podij stiže 13 novih parova hit showa ''Ples sa zvijezdama''. Ovog proljeća svi ćemo plesati... Ne propustite novu sezonu hit showa uskoro na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju