Uvijek joj je ples bio skrivena želja.

Ana Zaninović Splićanka je koju hrvatska javnost poznaje kao jednu od najuspješnijih sportašica, a sad će se okušati u sasvim novoj ulozi – plesnoj. Kako će se snaći na plesnom podiju Ana će pokazati u showu „Ples sa zvijezdama“, a pomoć će joj biti mentor Mario Ožbolt.

Anu je nakon prvog upoznavanja s mentorom zanimalo koliko je Mario visok. Dok je Mario u šali priznao da ga je bilo strah hoće li dobiti koji udarac na treningu. Kako se slažu, koji im je najveći strah te što očekuju od showa otkrili su nam u novom videu.

"Moja očekivanja kao bivšem sportašu je naravno pobjeda. 'Ples sa zvijezdama' pratim odavno, i uvijek je ta emisija, to jest ples, bio moja skrivena želja. Volim ples i uvijek sam htjela naučiti različite plesne stilove, ali nikad nisam imala vremena i prilike se tome posvetiti. Ova emisija mi pruža da u određenom vremenskom periodu savladam različite plesne stilove što me kao sportaša i privlači, koliko u ovom kratkom vremenu naravno uz veliki rad mogu napredovati i pomaknuti svoje granice“, otkrila je Ana za showbuzz.hr.

U svojoj bogatoj sportskoj karijeri Ana je osvojila brojna svjetska i europska odličja u taekwondou. Zajedno sa sestrom blizankom Lucijom nastupila je na dvije Olimpijade. Najveći uspjeh u karijeri joj je osvajanje naslova Svjetske prvakinje 2011. godine. Ana sada svoje sportsko znanje i iskustvo želi prenijeti na mlađe generacije kao trenerica u svom matičnom klubu, Taekwondo klubu Marjan. Majka je malenog dječaka Tome.

Mario iza sebe ima niz plesnih dostignuća, pa je tako tri godine zaredom državni prvak u kombinaciji standardnih i latinoameričkih plesova. Mario je predstavljao Hrvatsku na brojnim svjetskim i europskim prvenstvima te je bio u top 20 parova na svijetu u kombinaciji standardnih i latinoameričkih plesova. Rekreativno se bavi borilačkim vještinama kickboxingom i tajlandskim boksom.

Često nastupa i na raznim humanitarnim događanjima te u televizijskim emisijama, pa su ga gledatelji tako, osim u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' i u prethodne dvije sezone ''Ples sa zvijezdama''. 2019. plesna partnerica bila mu je glumica Ana Vučak Veljača, a u sezoni 2022. plesao je s pjevačicom Albinom.

Na plesni podij stiže 13 novih parova hit showa ''Ples sa zvijezdama''. Ovog proljeća svi ćemo plesati... Ne propustite novu sezonu hit showa uskoro na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju