Pred budno oko i zahtjevno nepce žirija kojeg čine Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić, stat će novi kandidati u još jednoj audicijskoj emisiji MasterChefa.

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Prva od njih bit će Vesna Slavica iz Bilica kod Šibenika. Vesna je računovotkinja koja je i prošle godine bila u MasterChefu. Mladi Marko Cvitanović koji ima četvero djece, žiriju će se predstaviti s jabukom na poriluku kuhanom na vinu, a priprema im i još pokoje iznenađenje. Od žirija će svojim jelom pregaču pokušati dobiti i Ivona Milaković koja se prijavila u MasterChef, jer je htjela iskušati svoje kulinarske sposobnosti pred kamerama. 

Maja Kelemen iz Zagreba, službenica je u pravosudnoj policiji. Trenutačno privodi fakultet kraju, a u slobodno vrijeme pleše na šipci. U MasterChef se prijavila zbog stjecanja novih iskustava. I Manuel Crnobrnja svoje će mjesto u MasterChefu pokušati dobiti jednim mesnim jelom. O teletini koju želi poslužiti žiriju razmišljao je, kaže, čak tri mjeseca. Sasvim drugačijim namirnicama, nepca žirija pokušat će pridobiti novinarka Ana Braškić. 

Imat ćemo prilike upoznati i Milana Perneka  koji za sebe kaže da je obiteljski čovjek. Milan je inače doktor znanosti i bavi se zaštitom šuma od nametnika. Pregaču će svojim kulinarskim vještinama pokušati zaraditi i Luka Marin, inženjer proizvodnje i termotehnike. Za žiri će pripremati svinjski file u začinskom bilju s prilogom od mrkve te kremi od celera i kisele jabuke. S rižotom će pred žiri doći i studentica psihologije Ecia Novaković. 


Nove zanimljive kandidate i njihova jela ne propustite pogledati već u narednoj emisiji MasterChefa, u ponedjeljak od 21.25 na Novoj TV.