Došao je red i na tim Damira Tomljanovića da u izazovu ''follow the chef'' pokaže kojih će sedam kandidata, koji su dobili njegovu pregaču, ući u MasterChef vilu.

Pogledaj propušteno na  NOVATV

''S vremenom sam shvatio da je Damir jedan stručan chef i da vrijedinajviše od svih'', rekao je Mario Tomas. ''Mislim da se od njega može punonaučiti i zato sam sretna i oduševljena što sam dobila priliku biti u njegovomtimu'', kazala je Lora Cepetić prije izazova.

 

Prijenego im je objasnio pravila izazova, Damir ih je dodatno motivirao. ''Želim dauživate u ovom iskustvu, da učite, ali ako ne pobijedite, nemojte očajavati.Kad MasterChef prođe, svatko do vas će imati jako dobar start i uvid u to kakoprofesionalni kuharski svijet izgleda'', poručio im je chef na početku te napomenuoda su u kuhinji, naročito prilikom izazova, jako bitni vrijeme i organizacija.

 

''Prijedolaska u MasterChef dobila sam otkaz na poslu i jako mi je stalo do toga daprođem dalje'', kaže Emina Bajramović, jedna od osam članova Damirova tima kojaće u izazovu pokušati izboriti svoj ostanak u showu i ulazak u MasterChef kuću.

 

Kakoje u Damirovom timu i jedna strankinja, Wannapa Ponyon, ona će imati simultaniprijevod svega što Damir govori kako bi mogla pratiti izazov.

 

Prvizadatak kandidatima će biti napraviti rižoto od cikle na način na koji će garaditi Damir, a prilikom toga jedan kandidat već će u startu zaostajati, pa ćega Damir morati podsjetiti i da se kuhalo za vodu mora uključiti kako bi sevoda u njemu ugrijala.