Marko: ''Dok ne vidim namirnicu, srce mi ni ne kuca''

 Nakon što je Wannapa Ponyon napustila MasterChef, počinje novi ciklus za kandidate. Ponovno će svi natjecatelji zajedno zasukati rukave i kuhati. ''Jako sam ponosna što sam ušla u top 17 MasterChefa. Puno sam toga napustila iza sebe, svoj život, posao i zato se moram sve više truditi. Svaki su tjedan izazovi sve teži i moram više raditi'', rekla je Andrea Dević dodavši da je vrijeme da postane najbolja Andrea koja može biti.

U MasterChef kuhinji, na radnim jedinicama ovoga puta čekat će ih čak dvije kutije – jedna veća i druga manja. Kada vide iznenađenja, Damir će im najaviti da će se sada baviti malo više s mesom.

''Dok ne vidim namirnicu, srce mi ni ne kuca'', kaže ljubitelj mesa Marko Kolak kojem je sad već dosta ribe u natjecanju. S obzirom na to da su na radnoj jedinici dvije kutije, natjecatelji će morati odabrati s kojom će kutijom raditi i stati iza one koju izaberu. ''Imam osjećaj da bi pod malom moglo biti nešto bolje'', komentirala je Matea Alduk, no kad žiri kaže da podignu veliku kutiju, podigla ju je i ona, pa će morati kuhati s namirnicama koje se nalaze ispod velike kutije.

Tko je izabrao veliku kutiju kuhat će s manjim brojem namirnica - lukom, krumpirom, paprikom, rajčicom, origanom, purećim fileom i anisom, dok su oni koji su odabrali manju kutiju dobili veći broj namirnica, a time i više vremena za kuhanje - bamiju, gljive, timijan, vlasac, mladi luk, batat, kiselo vrhnje, demiglas, naranča, bob, dimljena paprika i pačja prsa. ''Bit će ovo moja prva patka'', zaključila je Lucija Davidović.

Tko će se i kako snaći s dobivenim namirnicama doznat ćemo već u večerašnjoj emisiji MasterChefa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju