Ne propustite pogledati tko će večeras dobiti dragocjenu pregaču

Novi natjecatelji dolaze pred MasterChef žiri s jednom misijom – impresionirati Gorana, Marija i Stjepana kulinarskim umijećem ne bi li izborili svoje mjesto među najboljima. Uz kreativnost i preciznost, natjecatelji će svojim jelima pokušati dokazati da su dostojni titule MasterChefa, dok će žiri pažljivo procjenjivati svaki zalogaj.

Žiriju će se s vještim filetiranjem ribe predstaviti Ivo Kežić koji se za kuhanje opredijelio u drugom razredu srednje škole kada je shvatio da njegova budućnost nije kompjuter već kuhinja. Svoje iskustvo gradio je radeći sezonski po restoranima na obali. Veliki je pozitivac i zahvalan na životu, naročito nakon preživljene automobilske nesreće o kojoj će progovoriti na audiciji. „Prijatelj i ja smo išli raditi kod njega na zemlju. Zabili smo se u stablo. Prijatelj je izgubio vid na jedno oko. Bio sam suvozač i proveo sam deset dana u bolnici“, ispričat će 25-godišnji Ivo koji je inače obožavatelj mediteranske kuhinje, što će i pokazati na audiciji, a u slobodno vrijeme bavi se futsalom.

Priliku u MasterChefu potražit će i 63-godišnja Marija Benjak koja kaže: „Sama riječ MasterChef je nešto veličanstveno“. Marija je baka šestero unučadi i majka troje djece koja će za žiri pripremiti puretinu s domaćim mlincima na moderniji način. „To je tradicionalno međimurskoj jelo. Ima priča o Matiji Gupcu koja kaže da je jako volio puricu s mlincima i da su mu je poslužili prije nego je išao u seljačku bunu“, ispričat će Marija.

Svoju ulaznicu u MasterChef španjolskim okusima pokušat će zaraditi Sergio David Varela Ramirez (34) koji se prije desetak godina iz Španjolske doselio u Hrvatsku. Isprva je došao studirati, a potom se u Lijepoj Našoj skrasio zbog ljubavi. Pred žiri će stati i drugi zanimljivi natjecatelji, a tko će se predstaviti u novoj audicijskoj emisiji MasterChefa te tko će dobiti dragocjenu pregaču, ne propustite pogledati večeras na Novoj TV.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju