Prisjetite se što se sve dogodilo...

Iza kandidata je još jedan uzbudljiv tjedan u MasterChef kuhinji. U tjednu parova natjecanje su napustili Irma i Sead. Odlazak im je teško pao, ali i ostalim natjecateljima. Međutim, borba za titulu ovogodišnjeg MasterChefa se nastavlja. Slijede sve teži i teži izazov, a do tada pogledajte što je sve obilježilo ovaj tjedan!

1. Gano naljutio Stipu svojom prezentacijom jela

Dok su Doris i Petar za svoje jelo u toj epizodi dobili same pohvale, Gano i Bonaventura ne mogu se time pohvaliti. Njihova prezentacija jela naljutila je članove žirija, posebice Stipu.

 

2. Loše serviranje naljutilo žiri 

Osim sirove piletine kod nekih parova, vrijeme je utjecalo i na serviranje jela. Ivo i Josip oduševili su okusima, ali razočarali izgledom tanjura. Velike kritike uputio im je Stipe, ali odmah dao i pohvale.

 

3. Borba titana u kuhinji

U kuhinji je došlo i do borbe titana, odnosno kandidata. Čim je krenulo odbrojavanje vremena, svi su odmah potrčali po potrebno posuđe. Neki su imali više, a neki manje sreće...

 

4. Irina će ubuduće dvaput razmisliti!

Gano i Bonaventura briljirali su svojim jelima, dok su pojedini natjecatelji podbacili i završili u stres testu. A neki su svojim riječima i iznenadili žiri. Irini je tijekom kušanja pobjegao jedan komentar kojim je nasmijala sve, a posebice Marija.

 

5. Irma i Sead napustili natjecanje

Stres test donio je i dodatni pritisak jer ispadanje jednog kandidata značilo je i kraj natjecanja za njegovog partnera. Na kraju, natjecanje su napustili Sead i Irma, čija izvedba nije zadovoljila kriterije žirija.

 

Što čeka kandidate u novim izazovima doznajte sljedeći tjedan!

MasterChef, 18.10. nakon - 2 ZAHVALNI NA SVEMU! Irma i Sead napuštaju MasterChef - je li nemogućnost kušanja ili nepoznavanje starohrvatskoga tome prevagnulo?

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju