Kandidati spremni za gastro avanturu, a članovi žirija u zabavnom kvizu otkrivaju koliko se zapravo poznaju!

Zabavna emisija MasterChef vraća se na Novu TV, a nova sezona ovog kulinarskog spektakla premijerno s emitiranjem kreće u ponedjeljak 4. rujna! Uzbudljiva gastronomska pustolovina započet će audicijskim epizodama u kojima će žiri – Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić – među brojnim kandidatima tragati za istinskim kulinarskim virtuozima koji će svojim talentom i strašću prema pripremi jela inspirirati gledatelje diljem zemlje. Žiri je spreman za prvi selekcijski krug, a spremni su i kandidati koji u show dolaze s velikim ambicijama i motivacijom da zadovolje njihova iskusna nepca. "Žiriju poručujem: Pazite se, dolazim!", poručuje jedna od kandidatkinja koja s nepokolebljivim samopouzdanjem ulazi u utrku za titulu nove kulinarske zvijezde.

Na audicijama, koje će gledatelji od ponedjeljka moći pratiti kroz šest epizoda, predstavit će se zanimljivi kandidati koji će visoko postaviti ljestvicu, a žiri će kušati raznolika jela među kojima će ih neka već u startu oboriti s nogu. "Ljudi mi često govore da nisam normalan koliko sam zaluđen kuhinjom. Kad kuham, oko mene sve stane, sve se utiša. Našao sam svoj poziv i njega se držim", otkriva kandidat koji u MasterChef dolazi s jasnim ciljem da svoju karijeru ostvari u kuhinji, a među zaljubljenicima u kuhanje na audicijama će se naći i nekoliko poznatih lica. "Smatram da sam dosta napredovao i mislim da će se žiri oduševiti", poručuje jedan od povratnika koji će u novoj sezoni ispitati drugu šansu.

Kandidati u show dolaze iz drugačijih podneblja i s različitim kulinarskim stilovima, no s istim ciljem – da se kući vrate s pregačom koja simbolizira prolazak u idući krug natjecanja. No jedan od najvećih neprijatelja na tom putu bit će im tijesna utrka s vremenom zbog koje će njihova sposobnost prilagodbe i brzog razmišljanja biti ključni za uspješno savladavanje izazova. "Osjećam se uzbuđeno i adrenalin pomalo radi, ali zbog toga sam ovdje", priznaje jedan od natjecatelja.

Dok su se kandidati pripremali za izlazak pred žiri, Stjepan, Damir i Melkior odlučili su prije početka nove sezone ispitati koliko se dobro poznaju. Da su složni u kuhinji dosad su već pokazali, a kad se pregače skinu i kamere ugase, osim sloge vlada prijateljstvo. Članovi žirija otkrili su neke dosad nepoznate detalje o sebi, pritom su se i od srca nasmijali, a koliko znaju jedan u drugome ne propustite pogledati u zabavnom kvizu.

Novu sezonu MasterChefa ne propustite od ponedjeljka 4. rujna u 22.15 h na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju