"Nije joj bilo lako. Mnogi su se urotili protiv nje"

Na redu je novi test kreativnosti u MasterChefu kojem će Sanja Cukon, zbog pobjede u prošlom izazovu, pristupiti s određenim prednostima. No i pobjeda u večerašnjem izazovu posebno je važna jer će se kandidat s najboljim jelom spasiti od stres testa i dobiti još jednu važnu pogodnost. „Isplati se dati sve od sebe i napraviti najbolji tanjur“, napomenut će im Stjepan, a što će biti ta velika povlastica i tko će je zaslužiti svojim jelom doznajte u večerašnjoj epizodi.

Sanja, pobjednica prethodnog izazova, preuzima ulogu koja nosi posebnu odgovornost – određuje tko će kuhati s kojim namirnicama. Uz mogućnost da sama izbjegne kuhanje i osigura prolazak, Sanja će ipak odlučiti ne propustiti priliku za još jedno kulinarsko nadmetanje. „Gušt mi je kuhati jela iz drugih zemalja, tako da ne želim to propustiti“, izjavit će Sanja te pokazati svoju strast prema kuhanju, naročito u tjednu u kojem se kuhaju jela inspirirana inozemnim kuhinjama.

Ovoga puta, kandidati će se suočiti s novim izazovom pripremajući jela iz tri različite nacionalne kuhinje – ukrajinske, norveške i makedonske. Samo jedna od ovih kuhinja neće imati za zadatak rad sa svinjetinom, a to će biti norveška. Pojedini kandidati suočit će se s pripremom namirnica koje inače ne konzumiraju, pa će tako Elvi pripasti ukrajinsko jelo s pancetom.

Dok Sanja bude birala namirnice, natjecatelji će se osvrnuti na njezin odnos s drugima u MasterChef kući. „Nije joj bilo lako. Mnogi su se urotili protiv nje, ali Sanja je to junački podnijela i evo je, kao da se ništa nije dogodilo“, komentirat će Ivana, dok će Ljiljana izjaviti: „Upravo zbog toga što je Sanja već jednom prošla linč, mislim da neće nikome podilaziti, ali neće ići ni na opciju da je cijeli svijet zamrzi.“

Uz napetost u zraku i borbu za imunitetnu zlatnu karticu, koja pruža sigurnost od ispadanja, natjecatelji će dati sve od sebe kako bi impresionirali žiri. Tko će uspjeti zaslužiti pohvale i osigurati prolazak, a tko će se naći u stres testu, doznajte u novoj uzbudljivoj epizodi MasterChefa!

MasterClass, filetiranje ribe BEZ KOSTIJU! Uz chefa Vukadina postanite MasterChef u filetiranju ribe! Otkrijte male tajne velikog majstora

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju