Svoju ljubav prema kulinarstvu budući natjecatelji MasterChefa imaju priliku dovesti na višu razinu

Kraj šeste sezone MasterChefa sve je bliže, a Nova TV već najavljuje novu sezonu te poziva sve zainteresirane da se prijave u televizijski show koji mijenja živote. Svoju ljubav prema kulinarstvu budući natjecatelji MasterChefa imaju priliku dovesti na višu razinu uz mentorstvo gastro profesionalaca te doživjeti nezaboravno iskustvo koje se ne propušta. Čije su kuhače spremne za novu sezonu?

Svoje gastro snove mnogi su već ostvarili sudjelovanjem u MasterChefu, a svi zaljubljenici u kuhanje koji snove žele pretvoriti u stvarnost, mogu se već sada prijaviti putem telefona na broj 060 800 061* ili web stranice novatv.hr/prijava.

Omiljeni show već šest sezona okuplja brojne gledatelje ispred malih ekrana. Natjecatelji se kuhanjem u ovom jedinstvenom zabavnom formatu bore za titulu hrvatskog MasterChefa i novčanu nagradu, a na tom putovanju prolaze kroz brojne izazove, uz važne lekcije i korisne savjete vrhunskih chefova.

Talent, entuzijazam, motiviranost, želja za novim iskustvima i učenjem te ljubav i strast prema kreiranju jela samo su neke od karakteristika koje će se uzeti u razmatranje pri odabiru natjecatelja nove sezone MasterChefa.

Tko će biti šesti hrvatski MasterChef saznat ćemo uskoro, a svi zainteresirani ljubitelji kuhanja imaju priliku prijaviti se jer potraga za novim kulinarskim zvijezdama počinje.

Naoštrite osjetila, zapalite svoj natjecateljski duh i prijavite se u novu sezonu MasterChefa!

*0,50 EUR (3.75 kn)/poziv fiksna; 0,67 EUR (5.05kn /poziv mob.)

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju