„U meni je turbulencija svih osjećaja koje si možete zamisliti“

Sezona vrijedna pamćenja završit će s glavnim akterima MasterChefa – finalistima Lukom Veićem i Sarom Mikulec. Podršku će im dati bivši kandidati šeste sezone koji će kuhanje dvoje najboljih natjecatelja pratiti s galerije. „Uzbuđeni smo i emocionalni“, reći će Mateja koja će doći dati podršku svojim MasterChef kolegama. „Izvanredan je osjećaj vratiti se ponovno. Navijati za oboje, neka pobjedi najbolji“, istaknut će Ivana. „Bio sam korak do finala, ali nije mi žao, zbog plasmana. Ovo će mi definitivno promijeniti život, a već je lagano i krenulo“, osvrnuo se na svoje MasterChef putovanje polufinalist Manuel.

„Ulazim u MasterChef kuhinju po posljednji put. U meni je turbulencija svih osjećaja koje si možete zamisliti“, istaknut će Sarah. „Nevjerojatno mi je da se nalazim tu. Osjećaj je predivan i ne mogu to opisati“, kazat će Luka prije nego počne najvažnije kuhanje u MasterChefu te dodati da ima tremu.

„Otvoreno navijam za Luku, jer on je najviše pokazao. S obzirom na to da ima 19 godina, ima odlične okuse, kvalitetu... Nadam se da će pokazati samopouzdanje i da će ući u MasterChef arenu kao pobjednik“, otkrit će Petar svoje preference za pobjednika.

„Pokažite svima što možete, što ste zaslužili. Neka ovaj dan bude nezaboravan“, poručit će im je Damir. No da bi osvojili MasterChef pehar, imaju sada još samo jednu šansu i jednu priliku da dokažu svima da imaju ono što je potrebno da budu pobjednici. Žiri ne očekuje ništa manje od savršenstva na njihovim tanjurima. „Kuhajte sa srcem i neka ta strast zasja kroz vaša jela“, savjetovat će im je Melkior.

Luki i Sari zadatak će biti da naprave meni od četiri slijeda – hladno predjelo, toplo predjelo, glavno jelo i desert, a jela koja će poslužiti moraju biti njihova autorska. Jela će pripremati tri sata, a tko će u tome biti uspješniji te kome će izmaknuti pobjeda i trofej, ne propustite doznati u nikad uzbudljivijoj i napetijoj finalnoj epizodi šeste sezone MasterChefa.

Tko će biti pobjednik MasterChefa 2023.?

glasova:

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju