Stres test u tri faze!

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Loše kuhanje u MasterChefu ima svoje posljedice, a ovoga puta osjetili su ih Miroslav, Lara, Piero, Leon, David, Petar Tudja i Luka. Još dvije prilike dobili su kako bi se spasili od najtežeg dijela testa, a samo dvoje uspjelo je iskoristiti tu mogućnost. Bili su to Lara s teorijskim poznavanjem gastronomije i Miroslav s pogađanjem okusa.

Preostali kandidati u zadnjoj fazi morat će pripremiti tradicionalno jelo – soparnik čiju su im izradu pokazali Ivana i Marin, najmlađi kuhari koji se profesionalno bave izradom soparnika.

 

„Pravi se soparnik peče na otvorenom ognjištu gdje se naloži vatra i očisti komin i na njega se baci soparnik, prekrije pepelom i žeravicom“, ispričao je Marin. Za izradu MasterChef verzije tog finog jela, kandidati u stres testu imaju 90 minuta te su izabrali svoje pomoćnike. Tko će soparnik napraviti uspješno, a kome će to biti presudno jelo zbog kojeg će pakirati kofer iz MasterChef vile, doznat ćemo sutra.

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju