Trebali su stvoriti jelo koje će prenijeti aromatski doživljaj pića na tanjur

Za izbor namirnica pobrinuo se žiri, chefovi Goran, Stjepan i Mario, a vrijeme za pripremu bilo je ograničeno na 65 minuta. Svaki kandidat trebao je poslužiti dva identična tanjura: jedan za goste, drugi za članove žirija.

Kreativnost, tehnika i osobni dojam došli su do izražaja u svakom jelu, a posebno je kompleksno jelo pripremila Antonija: janjetinu posluženu u koštanoj srži, marinirani radič s rotkvicom, grejpom i kremom od koštane srži, te kavijar od grejpa.

 

Kombinacija vrhunske miksologije i kreativne kuhinje kandidata otvorila je potpuno novu dimenziju kulinarskog izazova u kojoj su se preciznost, interpretacija i instinkt morali savršeno uskladiti. Tko je od kandidata najbolje kuhao ne propustite doznati u sljedećoj epizodi MasterChefa.

Kako su izgledale zadnje sekunde kuhanja u stres testu, pogledajte u videu koji se nalazi na početku članka!

Sve novosti pogledajte na službenoj stranici MasterChefa!

Sve novosti MasterChefa pratite uz ponosnog sponzora Spar Hrvatska!

 

MasterChef, ep. 37, najava - 2 STRES TEST ANKETA: Tko je kriv za poraz plavih - Vjekoslav ili ostatak ekipe?