Studentica Anamaria došla na audiciju MasterChefa, a na natjecanje nagovorila i dečka Petra

U posljednjoj audicijskoj epizodi MasterChefa još nekolicina kandidata dobit će svoju priliku ući u show. Natjecatelji će se demonstracijom svojih kulinarskih vještina pred žirijem truditi dobiti pregaču koja im omogućuje da zarade svoje mjesto u MasterChef kuhinji. Upoznat ćemo šaroliku grupu natjecatelja koja će pokazati svoje kulinarske kreacije i ispričati osobne priče, a među njima će se istaknuti jedan mladi ljubavni par.

Petar Marić i njegova djevojka Anamaria Šimićak donijet će dašak ljubavi pred žiri – chefove Maria Mihelja, Gorana Kočiša i Stjepana Vukadina. Iako je natjecanje izazovno, Petar je uvjeren da će njihov odnos ostati čvrst: „Nemam straha, natjecanje s Anamarijom bit će fer borba.“ Zanimljivo je da je upravo Anamaria bila ta koja se prva odlučila prijaviti na show, a svojim entuzijazmom potaknula je i Petra. Oboje studiraju međunarodni menadžment u hotelijerstvu i turizmu, no u različitim gradovima. Petar dolazi iz malog mjesta Suhač kraj Sinja, dok je Anamaria iz Karlovca. Da se prijavi u MasterChef, ohrabrila ju je majka, a sudjelovanje u showu za nju bi bio veliki korak prema ostvarenju sna u gastronomiji. Nakon što su dugo razmatrali sve što ih čeka u natjecanju, Anamaria i Petar zaključili su da ništa ne može poljuljati njihov odnos – čak ni kulinarska borba za prestižnu nagradu.

Anamaria je u kuhinji orijentirana na spajanje nespojivog i voli riskirati. Omiljena joj je mediteranska kuhinja, s naglaskom na ribu i povrće. Također joj je važna dekoracija, jer se odmalena bavi crtanjem, pa to primjenjuje i na svoja jela. Mjesec dana radila je u restoranu kao pomoćna radnica. „Sanjam o tome da uspijem u gastronomiji“, otkrit će ona te će žiriju pripremiti janjeće kotlete u umaku od čokolade, glazirane mrkve te pire od bijelog graha s nasjeckanim bademima.

„Prijavio sam se na MasterChef kako bih pokušao ostvariti svoje snove i dat ću sve od sebe da dobijem pregaču“, objasnit će Petar, a kako će proći on, Anamaria, ali i ostali kandidati, doznat ćemo u posljednjoj audicijskoj emisiji.

Tko će sve uspjeti ostvariti svoje snove i pridružiti se natjecanju za titulu MasterChefa, saznajte u novoj epizodi prepunoj iznenađenja na Novoj TV!

OVDJE pogledajte kako je izgledala igra pantomime u MasterChef kuhinji!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju